Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; gle ti daj puno gluplje izjave, a stose tice tvrdoglavosti i tvoje prosle izjave jedino u taj kose te se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-08, 16:08   #451 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

gle ti daj puno gluplje izjave, a stose tice tvrdoglavosti i tvoje prosle izjave jedino u taj kose te se moze staviti i to si sam reka u proslom postu jer takav pogled na tudje stavove imaju samo takvi ljudi

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 21:33   #452 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,602
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

--------------------------------------------------------------------------------

[quote=sterop;866574]Ako je Hitler po vašem bio glup,idiot i šta ne već ,kako to da ga je jedna cijela nacija podržavala i bila uz njega?nešto tu ne štima![/QUOTE

prije nego što je došao na vlast u njemačkoj je vladala golema kriza jer su morali platiti golemu odštetu,svi teritoriji koje su osvojili(allsace,loraine,dijelovi belgije,nizozemske,grad gdanjsk) su im oduzeti........također cijela vojska im je demilitarizirana,vrijednost industrijske proizvodnje je pala,osiromašili je sitno građanstvo,a sitno građanstvo ti je činilo oko 90% njemačke.....tu na scenu stupa hitler koji je prvo izrekao da treba smaknuti s vlasti socijal demokrate i staviti njih na vlast(nacionalsocijalisti) jer su upravo socijal demokrati potpisali 1918.godine kapitulaciju njemačke u šumi chompagnie,za njih hitler kaže da su iznevjerili njemačku.....onda je počeo propagirati kako će on oživjeti gospodarstvo,da će postati produktivnije,da će sitno građanstvo napokon imati novčane prihode dovoljne za normalan život...u to je vrijeme on počeo govoriti da su za krizu krivi židovi i vajmarska republika,no nije nigdje navodio da će on navoditi poćeti ubijat židove,u biti on je vodio naormalnu kampanju samo što je obećavao med i mlijeko te time zamutio građanima oći,koji su misleći da će on stvarno dovesti državu u red glasali za njega.......1932.godine on izlazi na izbore i pobjeđuje i tu počinje njegova stvarna politika,naime hitler je znao da će on voditi politiku koja neće odgovarati pučanstvu,te je prvo proglasio fašističku diktaturu,a parlamentarnu demokraciju je svrgnuo..........zatim je u veljači 1933. zapaljen reichstag(zgrada njemačkog parlamenta), pošto je zapaljen(vjeruje se da je to bio hitlerov čin) sva vlast dolazi u ruke hitlera koji u biti tada sam zastupa reichstag te on donosi zakon DA ODSAD ON DOVODI ZAKONE I DA JE ON JEDINI KOJI MOŽE UKINUTI USTAV.........nakon toga hitler sebe proglašava predsjednikom njemačke,naime on je to učinio samo iz jednog razloga,zato jer se zna da predsjednik raspisuje izbore,a pošto je on sad predsjednik on neće nikada raspisati izbore to jest može ostati na vlasti dok god ga netko ne ubije.........i eto od tada hitler odrješenih ruku radi šta hoće,prvo je donjeo nurnberške zakone(godine 1935) kojima je počeo ubijati židove a svi znamo kakve je sve grozote radio tim jadnim ljudima........to je još jedan dokaz da je hitler bio idiot i sve najgore što čovjek može biti..............
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 21:35   #453 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,602
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

hitler je izgubio 2 svjetski rat zbog svog načina ratovanja....
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 12:41   #454 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Zlo, i samo je sranje napravljeno...
A hitler, nije on glup opće. Dao je švabima posao i bio je pametan.
A s druge lud.
On se ubio kada je vidio račun za plin
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 16:12   #455 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mentalac Pogledaj Poruke
Ko prvo, avioni hlađeni vodom, krivo sam se izrazio, motori hlađeni vodom, dakle pogreška je moja.
Je li moguće da si ti progriješio?

Citat:
Ko drugo, ti misliš da mene muči imalo to što bi se IGDJE osramotio?
Pa očito te ne muči, jer se i dalje sramotiš.

Citat:
Ne poznajem taj pojam sramota jer imam svoj nevjerojatno čvrst i arogantan stav i tko god kaže išta loše o meni nimalo me ne dira to, jer imam jednu misao: jebe se meni za tebe i tvoje mišljenje o meni.
Hrvatski jezik ima čitav niz pojmova kojima se opisuju takve osobe... mogao si upotrijebit jedan od tih pojmova, nisi trebao toliko pisat...

Citat:
Motori hlađeni vodom, nisam siguran jesu li se prvi put pojavili u drugom svjetskom ratu ali su tada usavršeni jer cilj je bio osim hlađenja motora zrakom dodatno ohladit neke djelove do kojih zrak dolazit nije mogao. Osim hlađenja zrakom i vodom postoje i ostali načini hlađenja tekućinama, trenutačno nisam siguran koje su to jer bi moro zavirit u knjigu, ali govorim ono što mi je u glavi.
Aha... zanimljivo, sad odjednom nisi siguran...

Citat:
Pojavom uvlačećeg trapa željela se postić veća brzina aviona, dakle smanjit se otpor koji su pružali kotači, neznam jel to imalo shvaćaš, ima to veze sa aerodinamikom
A gdje sam ja napisao da ja to ne shvaćam?

Citat:
ali toliko si napuhan i blesav, toliku želju imaš svima se ovdje ulizivat u guzicu i bit najpametniji a sve što znaš je vrijeđat ljude, ali mene uvrede itekako osnaže i volim kad me vrijeđa maloumni čovac i želi ispat pametan, jer meni popularnost ne znači baš ništa, ja sam ovdje da podjelim svoje razmišljanje.
Četiri uvrede u jednoj rečenici. I onda meni kažeš da ja vrijeđam. Zanimljivo, zar ne?

Citat:
Samo da te pitam, po čem se ti smatraš pametnijim od mene, zašto se uopće toliko trudiš prikazat me ko blesavu budalu ovdje ljudima
To da sam ja pametniji od tebe je isključivo tvoja interpretacija. Ja nigdje i nikad nisam uspoređivao tvoju i moju pamet.

Nadalje, ja se ne trudim prikazati tebe kao "blesavu budalu". To ti jako dobro činiš i sam, bez moje pomoći.

Citat:
ako vidiš da to mene nimalo ne dira i ako vidiš da mi je znanje malo opsežnije od tvojeg, jer ti da bi meni nekakav argumenat nabacio moraš u googlu upisat pojam, potražit na wikipediji i onda mi to ovdje reć, dok ja sve što pišem pišem iz svoje glave i svojim znanjem, ne onim što je netko drugi pročitao iz povjesnih knjiga.
Da, vidim koliko je široko i opširno tvoje znanje. Svaki tvoj post naprosto je prepun znanja. Osobito su upečatljivi dijelovi o AIDS-u koji je "izmišljen", te o Hitleru koji je želio osnovati EU i nije bio motiviran ideologijom. Nisu loši ni detalji o mlaznom motoru koji je izumljen u Njemačkoj tijekom drugog svjetskog rata.

Samo nastavi, doktore... samo nastavi... piši ti "iz glave" a nemoj ni slučajno pročitat nešto... Bože sačuvaj!!!!! Knjige su jedno veliko zlo!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 01:09   #456 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 404
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

Hitler je legenda, ja mu se klanjam lol

On digne ruku, 50 milijuna ljudi digne ruku.

ma sta klao je zodove, ko im hebe mater
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 09:03   #457 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ///M5 Power Pogledaj Poruke
Hitler je legenda, ja mu se klanjam lol

On digne ruku, 50 milijuna ljudi digne ruku.

ma sta klao je zodove, ko im hebe mater
imaš zadnje upozorenje zbog antisemitizma!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 10:08   #458 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

damfisk
Vidim najjače ti je što možeš zaokružit nečiji odgovor i onda reć: aha zanimljivo... pa da naravno ti si pametan... samo ti koristi svoju glavu...
Gle stari ak misliš da si pametan zbog neke svoje reputacije koju si ti ljudi dodavali ovdje i zbog svojih "velečanstvenih" 12.000 poruka nemoj da te to zavara, možda jednostavno sjediš previše pred kompom i praviš se pametan odi malo u život i naslušaj se stvari, a "blesave budale" ostavi na miru jer "blesava budala" ima dosta ljudi oko sebe koji se slažu s njegovim mišljenjem, pa mi tvoje ni najmanje netreba
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 10:14   #459 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

gle on nije napravija nista drugo nego ispravija tvoje netocne navode... ti sipas stvari iz glave, vecinom netocne... uzivaj u tome, al ovo je forum i ako mislis da te netko nece ispravljat... varas se. u razgovoru kad bi ti netko reka da je slovenija veca od hrvatske... ti ga ne bi ispravlja nego bi sutija ili sto?
nisi mi bas jasan...

O.T.
i dalje san protiv hitlera i njegovih ideala.

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 10:36   #460 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

1. Jel damfisk lonac a ti njemu poklopac? Vidim da svaki put kad on nešto odgovori, ja njemu odgovorim ti se odmah uključiš i govoriš totalno netočno što ide pod:

2. on mi ispravlja netočne navode? Citiram:

Je li moguće da si ti progriješio?

Pa očito te ne muči, jer se i dalje sramotiš.

Aha... zanimljivo, sad odjednom nisi siguran...

Nisam vidio baš nijedan ispravak mog netočnog navoda, samo spamanje ko što ja sad spamam kako bi tebi odgovorio.

3. Problem je što me zbog drukčijeg stava smatraš slaboumnim pa misliš da bi rekao da je slovenija veća od hrvatske. Znaš, od kad sam ovdje nitko, baš nitko nije ispravio ono što sam napisao i dao svoje mišljenje koje bi pobilo ono što ja kažem, vi samo znate zaokružit odgovor i onda vrijeđat a o svojem objašnjenju koje bi pobilo moju netočnu rečenicu nema ništa.
Kako u tom slučaju neću mislit da ste svadljive babe s placa koje bi samo kokodakale a da ni neznaju o čem treba kokodakat.
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitler, svjetski rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114