| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; gle ti daj puno gluplje izjave, a stose tice tvrdoglavosti i tvoje prosle izjave jedino u taj kose te se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? gle ti daj puno gluplje izjave, a stose tice tvrdoglavosti i tvoje prosle izjave jedino u taj kose te se moze staviti i to si sam reka u proslom postu jer takav pogled na tudje stavove imaju samo takvi ljudi ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #452 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? -------------------------------------------------------------------------------- [quote=sterop;866574]Ako je Hitler po vašem bio glup,idiot i šta ne već ,kako to da ga je jedna cijela nacija podržavala i bila uz njega?nešto tu ne štima![/QUOTE prije nego što je došao na vlast u njemačkoj je vladala golema kriza jer su morali platiti golemu odštetu,svi teritoriji koje su osvojili(allsace,loraine,dijelovi belgije,nizozemske,grad gdanjsk) su im oduzeti........također cijela vojska im je demilitarizirana,vrijednost industrijske proizvodnje je pala,osiromašili je sitno građanstvo,a sitno građanstvo ti je činilo oko 90% njemačke.....tu na scenu stupa hitler koji je prvo izrekao da treba smaknuti s vlasti socijal demokrate i staviti njih na vlast(nacionalsocijalisti) jer su upravo socijal demokrati potpisali 1918.godine kapitulaciju njemačke u šumi chompagnie,za njih hitler kaže da su iznevjerili njemačku.....onda je počeo propagirati kako će on oživjeti gospodarstvo,da će postati produktivnije,da će sitno građanstvo napokon imati novčane prihode dovoljne za normalan život...u to je vrijeme on počeo govoriti da su za krizu krivi židovi i vajmarska republika,no nije nigdje navodio da će on navoditi poćeti ubijat židove,u biti on je vodio naormalnu kampanju samo što je obećavao med i mlijeko te time zamutio građanima oći,koji su misleći da će on stvarno dovesti državu u red glasali za njega.......1932.godine on izlazi na izbore i pobjeđuje i tu počinje njegova stvarna politika,naime hitler je znao da će on voditi politiku koja neće odgovarati pučanstvu,te je prvo proglasio fašističku diktaturu,a parlamentarnu demokraciju je svrgnuo..........zatim je u veljači 1933. zapaljen reichstag(zgrada njemačkog parlamenta), pošto je zapaljen(vjeruje se da je to bio hitlerov čin) sva vlast dolazi u ruke hitlera koji u biti tada sam zastupa reichstag te on donosi zakon DA ODSAD ON DOVODI ZAKONE I DA JE ON JEDINI KOJI MOŽE UKINUTI USTAV.........nakon toga hitler sebe proglašava predsjednikom njemačke,naime on je to učinio samo iz jednog razloga,zato jer se zna da predsjednik raspisuje izbore,a pošto je on sad predsjednik on neće nikada raspisati izbore to jest može ostati na vlasti dok god ga netko ne ubije.........i eto od tada hitler odrješenih ruku radi šta hoće,prvo je donjeo nurnberške zakone(godine 1935) kojima je počeo ubijati židove a svi znamo kakve je sve grozote radio tim jadnim ljudima........to je još jedan dokaz da je hitler bio idiot i sve najgore što čovjek može biti..............
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #455 (permalink) | |||||||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
Pa očito te ne muči, jer se i dalje sramotiš. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Nadalje, ja se ne trudim prikazati tebe kao "blesavu budalu". To ti jako dobro činiš i sam, bez moje pomoći. Citat:
Samo nastavi, doktore... samo nastavi... piši ti "iz glave" a nemoj ni slučajno pročitat nešto... Bože sačuvaj!!!!! Knjige su jedno veliko zlo!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |||||||
| | |
| | #457 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? imaš zadnje upozorenje zbog antisemitizma!
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #458 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? damfisk Vidim najjače ti je što možeš zaokružit nečiji odgovor i onda reć: aha zanimljivo... pa da naravno ti si pametan... samo ti koristi svoju glavu... Gle stari ak misliš da si pametan zbog neke svoje reputacije koju si ti ljudi dodavali ovdje i zbog svojih "velečanstvenih" 12.000 poruka nemoj da te to zavara, možda jednostavno sjediš previše pred kompom i praviš se pametan odi malo u život i naslušaj se stvari, a "blesave budale" ostavi na miru jer "blesava budala" ima dosta ljudi oko sebe koji se slažu s njegovim mišljenjem, pa mi tvoje ni najmanje netreba ![]() |
| | |
| | #459 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? gle on nije napravija nista drugo nego ispravija tvoje netocne navode... ti sipas stvari iz glave, vecinom netocne... uzivaj u tome, al ovo je forum i ako mislis da te netko nece ispravljat... varas se. u razgovoru kad bi ti netko reka da je slovenija veca od hrvatske... ti ga ne bi ispravlja nego bi sutija ili sto? nisi mi bas jasan... O.T. i dalje san protiv hitlera i njegovih ideala.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #460 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? 1. Jel damfisk lonac a ti njemu poklopac? Vidim da svaki put kad on nešto odgovori, ja njemu odgovorim ti se odmah uključiš i govoriš totalno netočno što ide pod: 2. on mi ispravlja netočne navode? Citiram: Je li moguće da si ti progriješio? Pa očito te ne muči, jer se i dalje sramotiš. Aha... zanimljivo, sad odjednom nisi siguran... Nisam vidio baš nijedan ispravak mog netočnog navoda, samo spamanje ko što ja sad spamam kako bi tebi odgovorio. 3. Problem je što me zbog drukčijeg stava smatraš slaboumnim pa misliš da bi rekao da je slovenija veća od hrvatske. Znaš, od kad sam ovdje nitko, baš nitko nije ispravio ono što sam napisao i dao svoje mišljenje koje bi pobilo ono što ja kažem, vi samo znate zaokružit odgovor i onda vrijeđat a o svojem objašnjenju koje bi pobilo moju netočnu rečenicu nema ništa. Kako u tom slučaju neću mislit da ste svadljive babe s placa koje bi samo kokodakale a da ni neznaju o čem treba kokodakat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!
|
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.