| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Budala. A uz to i disleksična budala - jer nisi uspio pročitat ono što sam ti prvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
Slušaj damfiske ne pričaj gluposti, ja nisan reka da je hitler bija zgodan već da je bija kul, a da si pročita ono šta piše isprid toga skužija bi da se nesprdan, uglavnom kako znaš da sam to napisa mrtav-hladan, možda sam bio ljep-kul. Uglavnom damfiske ![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Kao što sam ti već rekao: Sinko, ti si budala ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Pusti ih Teica, osjeti se neka kemija između njih dvojice, mogli bi zakazat kavicu na Rivi i malo popričat o politici, glavnim gradovima i državama, istospolnim brakovima... ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
Ovo je slobodna zemlja za koju su se naša ustaška braća borila i svatko ima pravo na iskazivanje svog mišljenja.
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Još nisam čuo veću glupost od ovoga...USTAŠKA BRAĆA...je si ti svjestan da su ustaše bili zločinci koji su imali koncetracijske logore,koji su ubili masu ljudi...razmisli prije nego što provališ nekavu glupost. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ovo je otišlo malo predaleko. Slažem se da je ovo slobodna zemlja ali svaki slijedeći koji nekoga uvrijedi ili u svom postu bude imao neki izraz mržnje ili provokaciju će snositi posljedice! Ako ne možete normalno pisati zaobiđite ovu temu!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
Evo tebi upozorenje. Napiši još jedan takav post i zbogom!
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? Zadnji Uredio daidza : 30-04-07 u 20:26. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

Pusti ih Teica, osjeti se neka kemija između njih dvojice, mogli bi zakazat kavicu na Rivi i malo popričat o politici, glavnim gradovima i državama, istospolnim brakovima...