| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: pajo-patakRi a stvarno imaš šta i cijenit po meni tko cijeni bilo šta povezano sa hitlerom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #521 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 307
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? kad ti od ničega postaneš recimo predsjednik RH možda me shvatiš
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #522 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? joj daj molim te kakav ti je to argument od ničega je postao vođa njemačke i ti cijeniš njegov rad...ajde nek ti bude. onda si preskočio sva ona poglavlja o načinu kako je došao do toga. da, pored njegove slike u rječniku piše-"školski primjer pravednog, dobrog i uspješnog političara" ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #523 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? hitler nije postao iz ničega vođom njemačke,on je bio i prije prisutan u njemačkoj politici...on je imao svoju stranku nacional-socijalistička stranka s kojom je pobjedio na izborima...eh sad meskalito..malo pročitaj knjige na koji je on način na vlast!!!!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #524 (permalink) |
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? samo ću još nadodat, kad mi navedete jednog pravednog, dobrog i uspješnog političara možda promjenim mišljenje
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #525 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? pa nema ga...svijet bi propao, vremensko-prostorni kontinuum bi se urušio da se pojavi pošten političar... je li ti meni vjeruješ da se ja ne prestajem čudit tvojoj rečenici da ti cijeniš hitlerov rad ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #526 (permalink) | |
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? [quote]pa nema ga...svijet bi propao, vremensko-prostorni kontinuum bi se urušio da se pojavi pošten političar...[quote] eto vidiš počeli smo napredovati Citat:
je li ti meni vjeruješ da se ja ne prestajem čudit tvojoj rečenici pošteni i neznam kakav političar
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte | |
| | |
| | #528 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 238
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Hitler je bio kompletan bolesnik, po svim elementima, a usput je bio i glup , kao i svi pokretači velikih ratova kroz povijest na kraju je izgorio kao šibica, žali bože ljudi koji su nastradali zbog njegovih imbecilnih ambicija, iako i danas u svijetu postoje političari sa sličnim simptomima i željama, koji su dobro kamuflirani, nadam se da se više nikada neće ponoviti povijest
__________________ điha vjetre vrijeme je za promjene |
| | |
| | #529 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Bio Hitler glup,lud,neinteligentan...ovakav ili onakav,činjenica je da je zaludio mase nijemaca u ono doba.Sumnjam da bi itko danas u svijetu to mogao napravit. Zbog toga je on meni fascinantan lik. Zbog tog umijeća manipulacije....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #530 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
to sam i ja rekla, karizmatik, nije to sam tak ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!
|
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

to sam i ja rekla, karizmatik, nije to sam tak