| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Ševa- ali ako si primjetio Hakenkreuz je okrenut u odnosu na tradicionalnu svastiku (krakovi okrenuti u smjeru kazaljki na satu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ševa- ali ako si primjetio Hakenkreuz je okrenut u odnosu na tradicionalnu svastiku (krakovi okrenuti u smjeru kazaljki na satu, a ne suprotno kao na svastici). Schicklgruber je bio pacijent, i svatko tko misli da su njegovi zločini bili potaknuti rodoljubljem a ne patološkom mržnjom prema drugim narodima je u gadnoj zabludi i na tragu je da ponovi greške tada zabludjelog/zaluđenog njemačkog naroda. Inače Schicklgruber je svoje rodoljublje pokazao time što je otišao živjeti u susjednu državu, te kasnije svoju domovinu pripojio toj državi (svaka sličnost sa Brozom je možda slučajna, a možda i ne)... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 27
Poruka: 28
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Hebi ga...........možda nemam prejake osjećaje ni suze za mnogo stvari koje se na svitu događaju,ali to je zato šta izvažem i jednu i drugu stranu,sagledam realno....u Hitlerovom slučaju je to zato šta ni židovi nisu nevinašca nego se samo tako predstavljaju......oni su sa celofanom tili zauzeti njegovu zemlju,a čovik je zna šta želi i ostvariva je svoje zamisli bez imalo straja......o.k. nije smija dirat nevine,ali ko je u ratu nevin?
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? pa možeš onda slobodno istu apologetiku primjeniti na miloševića. jel i njemu 'svaka čast jer je htio najbolje svom narodu' i u biti 'je bio dobra osoba'?
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
"...stri-če Ivane, opet su nas napali, čujem tutanj bombi i granata, stri-če, Ivane mi ćemo pobjebiti još ima srca još ima Hrvata, Hrvata..."
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
![]()
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 27
Poruka: 28
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Otac mi je bija u ratu,i invalid je......a ovi naš rat je itako bija dogovoren..u rat je iša svak ko je tija,i moj otac.....naravno zato šta voli svoju državu,branija je...isto tako je milošević branija svoja uvjerenja da se Juga ne raspadne.......uvik kad gledam scene iz rata rasplačem se jer me diraju scene sa ženama,dicom,starcima.............ali na ratove gledam kao na nešto šta se dogodilo,i prihvaćam ga,samo triba dokazat svoju snagu,domoljublje i pametno pružit otpor.......................Isto tako i sa Hitlerom i cilim svitom!
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ma daj, to nije istina, ja sam samo snen i lijep, a provokator nikako nisam, ne ne.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ti si onaj zbog kojeg se ne vrijedi dobiti opomena kao što je ševa rekao i vjerojatno ne znaš razliku između domoljublja i ustaštva čim pišeš onakve gluposti.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.