| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Tajni rat KGB-a protiv Jugoslavije u Znanost forumu; Marko Lopusina - KGB protiv Jugoslavije Beograd je objavio knjigu o tajnom ratu kgb protiv Jugoslavije sa podacima koji su dosada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Dresden Godina: 48
Poruka: 52
![]() | Marko Lopusina - KGB protiv Jugoslavije Beograd je objavio knjigu o tajnom ratu kgb protiv Jugoslavije sa podacima koji su dosada bili stroga tajna ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Tajni rat KGB-a protiv Jugoslavije DOKAZANO:Kad je Staljin već bio mrtav pronašli su na njegovom stolu pismo koje je Broz bio poslao i u kojem je rekao da jew već uhvatio nekoliko atentatora na njega koje je Staljin poslao a ako on odluči ubiti njega neće biti potrebno slati dvojicu! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tajni rat KGB-a protiv Jugoslavije ne vjerujem ja da su slali toliko atentatora rusi a da ga ni jedan nije ubio,pa kgb je ipak kgb....... čuo sam nedavno da je jedan rus,ja mislim da je rus,da je ubijen od strane kgb...možda prije nekih pola godine.....i kao da je putin imao prste umiješane u to
__________________ odi s prijateljima na ,pozovi frendove u kino i ,kad vidiš lijepu curu -uživaj u životu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajni rat KGB-a protiv Jugoslavije Pa, to sam i ja rekla.... A Putin samo izgleda onako malo ljigavo, a u stvari - very dangerous je to igrac!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 5
![]() | Re: Tajni rat KGB-a protiv Jugoslavije mislim da su takve teorije sastavni dio jugoslavenske mitologije. uostalom, lopušina nije baš preporučljiv pisac.. Marko Lopusina - Komandant Arkan ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:37.

Da su stvarno pokusali, ubili bi ga!
,pozovi frendove u kino i
,kad vidiš lijepu curu
-uživaj u životu