| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Templari u Znanost forumu; Knights Templar - Wikipedia, the free encyclopedia TEMPLARI Prava istina o templarskoj sudbini pronađena u tajnim vatikanskim arhivima Kristovi vitezovi ipak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Templari Knights Templar - Wikipedia, the free encyclopedia ![]() TEMPLARI Prava istina o templarskoj sudbini pronađena u tajnim vatikanskim arhivima Kristovi vitezovi ipak su žrtvovani Autor Sandra Veljković Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Templari Sad bi ja ovdje trebala nešto napisati... ??? ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 50
![]() | Re: Templari Ma ta cijele priča je na kraju o borbi za moć jel kakvo god mišljenje o templarima tko imao ,činjenica je da su postali toliko moćni i bogati da su se drugi moćnici osjetili ugroženima i odlučili ih uništiti a povod za optuživanje i nisu trebali drugo tražiti jer ti njihovi rituali stvarno jesu bili ogavni pa ih nije bilo teško optužiti i smaknuti a u ono vrijeme ako si optužen teško da si se mogao obraniti osim da priznaš pod utjecajem teških mučenja i torture.
__________________ Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 123
![]() | Re: Templari Templari ili punim imenom "Red siromašnih vitezova Krista i Salomonova hrama" (nazivani još i Vitezovi Templari) osnovan je 1118. nakon prvog križarskog rata po uzoru na cistercite s namjerom da pomognu novom Jeruzalemskom kraljevstvu da se odupre napadima muslimana iz okolice, i da pruži sigurnost velikom broju hodočasnika koji su krenuli u Jeruzalem nakon njegovog osvajanja. Red je osnovao Hugo de Payens. Sjedište reda je prvobitno bilo pokraj mjesta gdje je nekad stajao židovski hram, Templum Salomonis, po čemu je i dobio ime.
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Templari Uvijek tako sve počinje sa poštenjem i siromaštvom a završava sa bogatstvom i velikom moći. Sam cilj i ideja se uvjek zagube, pa tako i kod vitezova Templara.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:43.