| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH u Znanost forumu; Ja bih samo jedno kratko pitanje da mi vi koji ovdje vodite raspravu odgovorite. Mozda je oftopic..a mozda i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Ja bih samo jedno kratko pitanje da mi vi koji ovdje vodite raspravu odgovorite. Mozda je oftopic..a mozda i nije. Zanima me da li mislite , je li moguca situacija da je netko bio u domovinskom ratu pripadnik HOS-a a da nije bio pripadnik HSP-a , i da se je mogao deklarativno o tome izjasniti ?
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
Ako netko na ovom forumu ne potencira mržnju prema bilo kome, onda je to teica. Da si pročitao njezine postove sa makar trunkom razumijevanja, shvatio bi to. Međutim, ti si samo zaključio da ti ne paše ono što ona piše, pa si onda odlučio srat. Jer zaista je pregolema budalaština i glupost optužit teicu, od svih forumaša, da potencira mržnju prema nekome. Svašta. Veću glupost odavno nisam pročitao.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH damfisk cijenim tvoje misljenje o teici pa te molim da ti postivas moje.naravno da sam dobro pratio sto to teica pise i da si ti malo pazljivije procitao moj post vidio bih da sam je zamolio da me uvjeri u suprotno od onog sto mislim.pa sad ako teici nije problem,bilo bi mi jako drago da nisam u pravu.do tada pusti malo ostale da kazu sto zele i da imaju svoje misljenje....
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
| | #104 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Kao što rekoh - pregolema je glupost optužit teicu da potencira mržnju. Uostalom, ti si iznio tu optužbu, i red je da je ti i obrazložiš. Teica se se mora "branit" od takvih bedastoća.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH kao sto sam rekao,citajuci teicine postove stekao sam misljenje da je cura malo nabrijana na muslimane pa me zanima sto je razlog tome.mislim da nema potrebe da sad prekopavam forum i da tebi ili bilo kome podastirem teicine postove kao nekakav dokaz ili obrazlozenje necega.na kraju,moj post se odnosio na teicu,ne na tebe ali ti ipak svaka cast na kolegijalnosti.teica moze biti ponosna na tebe
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Opet, pošto si izvolio optuživat nekog za pristranost, "nabrijanost" ili nešto slično, onda je red da izneseš dokaze za te optužbe. U protivnom, te optužbe su ništa više nego bedastoće. Kužiš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH ti si taj koji izgleda ne kuzi!!!kao sto rekoh u prijasnjem postu,izvoli malo prelistaj forum i procitaj teicine postove na temu islama i muslimana pa ces se uvjeriti i vidjeti o cemu pricam.naravno,ako to zelis!ako ne,sorry buraz!ajd zivio...
| | |
| | #108 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
![]() | Danas su stvari apsolutno drugačije od onih iz 2. sv. rata. U 2. sv. ratu oko 90-95% muslimana je bilo u Ustašama. Najveći broj pripadnika Crne Legije bili su muslimani. Prema tome, Hrvati i Muslimani bi trebali biti braća, ali pošto su Tuđman i Alija sve uprskali to više nije tako. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.