| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 teice, moj dida je bio partizan, moj rođak bio je u HV (i u Bosni iako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
Da razjasnim. Ja ne zovem HVO ustašama, nego neki muslimani (vidi priložene slike). I pogodi moj stari je isto bio HVO, ali nije bio ustaša kao što neki bosanski udžbenici tvrde. I deda mi je bio partizan. Mislim da bi se digao iz groba kada bi mu netko rekao da je ustaša. Citat:
Citat:
Ali odraz je nečije nekulture i ne poznavanja povijesti ako to tvrdi. ![]() | |||
| | |
| | #32 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH I ja bi se složio... možemo li konačno zaključiti da muslimani nisu licemjerni, jer pod a) radi se o jednom autoru koji je to izjavio (eventualno je on licemjeran), btw. kolega u pisanju mu je "Jozo", pa bi se on valjda pobunio da je bilo potrebe, a pod b) muslimani u bosni većinom nisu potomci Ustaša.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH teice ![]() al ja nisam padobranac ![]() taj autor nije vrijedan spomena al isto tako i u našin udžbenicima stoji srbočetnička vojska, četnici i sl. prema tome čemu sve to kad i mi radimo isto ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Je li moguće? ![]() Ali to je samo zato što si saznao da je netko moj bio partizan, priznaj, priznaj... ![]() Možda malo, ha? ![]() Citat:
Ja nisam vidjala HV i HVO sa znakom U, ali vidjela sam U na ZET-ovim tramvajima (šala, šala) | |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Jesi li na pripadnicima JNA vidjela kokarde?? Najčešći naziv za njih, pa čak i u vijestima je "Četnici" i konstrukcije poput "Četnički udar na Vukovar".
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Ne vidjeh. ![]() Citat:
Kaj su bili onda ovi ostali? Partizani mejbi? I kaj su bili svi Hrvati ustaše koji su bili u HVO (ili njihovi preci), pa se njih može nazvati ustašama sasvim legitimno? I NEMOJ MOLIM TE FILOZOFIRATI. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
Ne budi smješna prihvati činjenice, gubiš vjerodostojnost kao diskutant... da si ti meni predočila svoj argument kako je većina muslimana bilo u ustašama brojevima, ja bi to prihvatio, tvoja cijela diskusija se temelji na nagađanjima i to prema onome što Ti misliš, a ne prema onome što govore činjenice...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
I nadalje mislim da je bio četnički udar i da je imao onoliko veze sa JNA koliko krava sa baletom. JNA je bila Jugoslovenska narodna armija, u kojoj su bili Hrvati, Bosanci, Slovenci, Srbi... Međutim samo Srbi su napali na Vukovar pod okrivljem JNA (samo su se tako volili nazvati da bi oni bili "pravednici" a mi koji smo se htjeli otcjepiti "odmetnici"). Ili ti možda znaš nekog Hrvata koji je pucao na Vukovar ili Bosanca muslimana možda??? Voliš ti kruške i jabuke mješati, ha? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.