| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Ne. I nadalje mislim da je bio četnički udar i da je imao onoliko veze sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
Po kojem su principu Srbi automatski četnici, ko da u 2 svj. ratu nije postojao drugi pokret otpora koji je uključivao Srbe osim Četnika.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 11-12-07 u 23:33. | |
| | |
| | #42 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
Dobro sam rekla. A gdje je bilo tih 90 %? Citat:
Ajde fino vidi slike od Pavelića, odi na Trg hrvatskih velikana, pa ćeš vidjeti koliko ima činjenica da ne moraš otvoriti ni jednu knjigu. | ||
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Ne priznajem nikakvu retoriku više... brojke su jasne... a računica čvrsta, jer sam ti konačan broj skoro poduplao, pa da su i duplo krive brojke opet su točne... dakle... pucaš u prazno... muslimani nisu većinom potomci ustaša i teza iz uvodnog ti ne stoji na naikakvim brojkama... Gdje su bili i šta su radili, da su sadili mrkvu i luk, nevažno je, važno je za temu da većinom NISU bili u Ustašama...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #44 (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
A u ostalom sama definicija na Wikipediji ti kaže sve; Citat:
Nadalje; Ustaše su (definicija wiki): Citat:
Pa HVO i HV nisu bili agresori. I da, ja smatram da to nisu bili ni u BiH. Zašto? O tome bi se dalo diskutirati na veliko. Citat:
Znači isto onoliko koliko su muslimani bili ustaše toliko su bili i Hrvati. Stoga, naziv ustaše za Hrvate ne stoji, pa ni kakvim brojkama, nazivima i slično... A ipak ih se tako naziva... Zadnji Uredio teica : 11-12-07 u 23:49. | ||||
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Okej... evo točnije računice... 900 000 muslimana za vrijeme 2. svj. rata na ovom područiju... 22 000 ustaša od čega 4000 muslimana... dakle od TADAŠNJEG broja muslimana, ni 5% nije bilo u Ustašama... hmmmm, što li nam to govori....
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #47 (permalink) | |
Ovo kvotano ne kužim... Pa zar ti smatraš Nezavisnu i demokratsku državu Hrvatsku ustaškom tekovinom??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Naravno... 18%... i...?? Ako je je Handžar divizija imala 100% muslimana, to nešto posebno znači za današnje muslimane?? Svi su potomci pripadnika Handžar divizije ili što??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #49 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Nadalje Tuđman ma kakav on da danas bio, nikada nije uzdizao javno lik i djelo bilo kojeg ustaše; od Pavelića do Francetića. Tako da... Citat:
Ma odkud ti sad to. Odkud sad to? Di sam to rekla, ma ja zaista ne znam. Jednostavno kao da ne želiš pročitati kaj ja pišem. Citat:
A danas se lako voli od strane tih istih muslimana reći da su Hrvati ustaše, mada je svaki 5 bio musliman. | |||
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH logika ti se tu malo kvari... svaki peti USTAŠA je bio musliman, a ni blizu svaki peti MUSLIMAN da je bio ustaša... ne znam o čemu raspravljamo... pa dokazao sam da većina muslimana danas nisu imali veze sa ustašama eventualno NOB-om, većim postotkom. Jel što je SVAKI musliman bio pripadnik zločinačke Handžar divizije, znači da su SVI muslimani potomci zločinačke HANDŽAR divizije... ti bi svojom logikom htijela ovo progurati, a meni je to kao muslimanu neprihvatljivo i uvredljivo... ja stvarno ne znam zašto se trudiš dokazati da si u krivu...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 12-12-07 u 00:21. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.