[QUOTE=teica;625481]
Znam da ti to govoriš... ali kontekst rečenice s obzirom da je sama rečenica neispravna ako nisi primjetila govori obrnuto...Pa šta ja govorim?
Tebi je samo da je mene popljuvati, a da možda nekad i pročitaš što napišem.
rečenica bi imala semantičkog smisla da umjesto boldanih muslimana stoji ustaše, ali ne bi imala značajnog smisla...A danas se lako voli od strane tih istih muslimana reći da su Hrvati ustaše, mada je svaki 5 bio musliman.
Ma ne, pa ti tvrdiš da su muslimani većinom bili ustaše... a ne da su ustaše bili i muslimani, pa daj vidi uvodni... da je konstrukcija "ustaše su bili i muslimani" ili "muslimani su bili i ustaše", brojevi su na tvojoj strani, nemam ti što prigovoriti, ali ti si rekla da su muslimani većinom bili ustaše... U biti onaj tko je napisao post koji si iskopirala je to konstatirao... Ispada da su današnji muslimani većinom potomci onih koji su bili Ustaše, pa da je sad licemjerno da muslimani tako nazivaju Hrvate, ali činjenica je da većina muslimana NEMA VEZE sa ustašama, pa i kad bi nazivali u tome ne bi bilo ništa licemjerno, nego sve bezobrazno...Ne bi htjela ništa proguravati. Nego samo reći da su ustaše bili i muslimani (ne bitno u odnosu na muslimansku populaciju općenito, nego na ustaše takve kao pojavu).
Stoga mi nije jasno zašto oni ustašama nazivaju hrvate kad su i sami bili dio te pojave zvane ustašama.
Da ustvrdimo... ako tvrdiš da je većina msulimana bila u ustašama, onda je i današnja većina muslimana ustaškog nasljeđa, pri tome, jel (u slučaju da je to netočno) vrijeđaš većinu muslimana... zato me to vrijeđa...I kakve veze ovo ima s tobom kao muslimanom, pa ne pljujem ti po religiji nego pričam o onim muslimanima koji
Hrvate nazivaju ustašama, a i sami znaju da je svaki peti ustaša bio musliman.
Nazivaju ih, jer oni koji ih nazivaju, statistički gledano nemaju nikakve veze sa ustašama, a mogućnost da imaju je danas (po onoj računici) 5%... dakle gdje je tu prostor za diskusiju...

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
gluvi telefoni