Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

UDBA U Australiji

Raspravljate o temi UDBA U Australiji u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Evo bas sam jucer nasao na Youtube jedan dokumentarni film u vezi UDBE i spesificno za ono sto su radili ...

Starter Avatar od korisnika pipo
    Datum registracije
    13-12-05
    Starost
    32
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

UDBA U Australiji

Evo bas sam jucer nasao na Youtube jedan dokumentarni film u vezi UDBE i spesificno za ono sto su radili sa "Croatian 6". Neznam ako ovo je posebno zanimljivo za vas doma l ovdje u autstraliji je.

Isto ako vidjete ispod filmica sto je pisano u vezi hrvatski/yugoslovenski povijest.

YouTube - Yugoslav UDBA Activities in Australia from the 1960's part 1
    Zadnji Uredio Pretorian : 04-06-07 u 19:26

Uvaženi forumas Avatar od korisnika automaton
    Datum registracije
    15-12-06
    Poruka
    961
    Liked
    1 times

Re: UDBA U Australiji

Izgleda da je UDB uspjela izazvati paranoju kod svih Hrvata i na svim kontinentima. Vjerujem da se preostali pripadnici debelo smiju čitaju o tome kako su oni bili strašni. Propaganda je ozbiljna stvar i njome se ne bi trebali baviti kojekakvi diletanti kao što su bili oni iz naše dijaspore. Postigli su to da se svi Hrvate uplaše i postanu nesigurni ma gdje bili pa su ih onda kojekakvi kriminalci čuvali za dobre novce.

Tko se boji vuka još, tri za groš...

Starter Avatar od korisnika vukovarvp
    Datum registracije
    03-04-09
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

Re: UDBA U Australiji

Pipo Bog!Vidim da ne zelis primati e mail,ok!ako te jos ima na forumu,imam jedno pitanje!Dali kod vas postoji kakva udruga koja je okupljala pripadnike Hr vojske izbjegle iz Domovine?Potrazio bih pradjeda za kojeg se zna da je tad prezivio te strahote i zavrsio u Australiji,i normalno promjenio ime!Hvala

Lajkaj nas na Facebooku