Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Židovi i novac u Znanost forumu; židovi su prokleti za novac, ali znaju sa njime raditi sve... istina je da previše kenjaju više sa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-09-07, 19:15   #91 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-09-07
Poruka: 42
Barjaktar se izdvaja iz mase
Re: Židovi i novac

židovi su prokleti za novac, ali znaju sa njime raditi sve...
istina je da previše kenjaju više sa tim ww2, i u svemu što naprave loše projeciraju na njihovu tegobnu prošlost...o židovima ne mislim ništa posebno, ali je nepobitna činjenica da su lihvari, da su iskoristini veliku ekonomsku krizu, da su također talentirani ljudi koji su dali doprinos svijetskoj povijesti... Imaju sada kao svoju kvazi državu Izrael, koja je na najterorističkiji način oduzeta Palestincima, upravo je taj čin dodjeljivanja židovima tog prostora neki početak terorizma i terorističkog djelovanja islamskoga svijeta...

Ali ako sagledamo povijest, židove su protjerivali od svugdje gdje god su došli...u Rusiji, Poljskoj, Mađarskoj, Srbiji, Njemačkoj, Španjolskoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji... pa kako to da baš nikome ne pašu? gdje ima dima ima i vatre...
Pa i kada je završio ww2 onda su ih pobjednici preselili u Palestinu jer ih nisu htjeli zadržati u Europi...misli se na veliki dio ljudi iz konc logora...
Da ne spominjemo brodove židova koji su bili upućeni u USA, a koje je u europu vratila američka vojska ne dozvolivši im iskrcavanje na svoje tlo...

Što se tiče tužbe za wolkswagen, pravno židovi imaju pravo na neke novce i odštetu, ali je sada to apsurd, jer je prošlo puno vremena, dosta se izmijenilo sve, a i vodstvo sadašnjeg wolk'sa nema nikakve veze sa tadašnjim...teško će to dobiti, jedino ako dobro izlobiraju
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 19:54   #92 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Većina ljudi nije tog ni svijesna, ali židovi su najjača mafija na svijetu, Talijani i Rusi ih se mogu posramit. Na "legalan" način su izvukli iz Amerike više novca i oružja nego sva mafija u Americi. Što se tiče manipuliranja amerikancima svaka im čast, ali pokvareniji su od samog vraga. Naravno ne svi, ali većina daje dojan o nekom narodu, a ne pojedinci.
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 17:21   #93 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Židovi i novci? Sve države, sve vlade, svi moćnici ovoga svijeta otkako bilježimo povijest su robovali, robuju i još će dugo robovati novcu. Ne budimo licemjeri: novac vlada svijetom (i židovima, naravno). Mamon je realni bog.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 18:29   #94 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Židovi i novci? Sve države, sve vlade, svi moćnici ovoga svijeta otkako bilježimo povijest su robovali, robuju i još će dugo robovati novcu. Ne budimo licemjeri: novac vlada svijetom (i židovima, naravno). Mamon je realni bog.
Jok, ljudima vladaju njihove slabosti, a ne novac. Novac je tu kao mjera vrijednosti. I dobro da je novac tu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 13:19   #95 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Jok, ljudima vladaju njihove slabosti...
Kako to slabosti mogu vladati?
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 13:40   #96 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Uzmi npr. ovisnost.

Npr. menom vlada shopping. To ti je slabost kupovanja svega kaj mi ne treba. (u biti treba, ali to je teško nekome za objasniti)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 17:12   #97 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

postoji i jedna nasljedna slabost:

antisemitizam
marinkoM8 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 17:19   #98 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 270
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

sve je to jaki jevrejski lobi!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 17:20   #99 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Uzmi npr. ovisnost.

Npr. menom vlada shopping. To ti je slabost kupovanja svega kaj mi ne treba. (u biti treba, ali to je teško nekome za objasniti)

Sloboda OD...
Ako mnome vladaju. slabosti, ovisnosti (bilo koje vrste), tada sam ja njihov rob, a rob nije ...
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 17:54   #100 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Prosvjetili me.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac, zidovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114