| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Židovi i novac u Znanost forumu; Židovi su Božji narod... Moš mislit!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac I oni koji su to učinili su i platili, Njemačka je platila ratne odštete, većina vodećih nacista je ubijena, a Židovi još i danas love nekog njemačkog vojnika kojeg je neka baba vidjela kak puši cigaretu u Belinu! Što to znači, da ja sad trebam tužit Turke zbog stoljeća ratovanja i ubijanja po Hrvatskoj pa moj prapraprapraprapraprađed nije mogo sijat žito i uzgajat konje u Slavoniji, na tome se obogatit, pa ja sad trpim velike duševne bolove??? |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Židovi i novac Citat:
uglavnom se osvrćemo da se o nekim drugim tragedijama uopće ne govori, npr. još nije spomenuto kako se nominalni protivnici vrlo brzo slože kad treba zatrti kurde a o tome da li bih i ja tražio nešto tako apsurdno (poslije 60 g. nakon što su isplaćene odštete i krivci osuđeni), čuj, ja ipak imam nešto morala btw. sustav i mentalitet koji omogućava takvu priliku je onaj isti koji je omogućio lov na vještice (ne u Salemu, nego kad je gomila ljudi prokazana da su komunisti zbog toga jer su bili konkurencija prokazivačima, cijele su porodice uništavane) hoćeš reći, da ako ti se ukaže prilika da uništiš nekog da dobiješ njegov posao, odmah bi to učinila jer, eto, prilika je? na kraju - ne pada mi napamet flejmat se oko nečijeg odštetnog zahtjeva (jer to je to i nebitno je da li je ovdje tužitelj židov, eskim ili marsovac) u vrijeme kad nam vlastita vlada provodi pljačku i genocid nad nama
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 19-06-07 u 12:29. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac Gle, tragedija je bila svugdje- Britanci su porobljavali doslovce cijele narode u Africi da im prisilno rade u rudnicima bakra, pa nikad nisu platili ni penija odštete. I nije to bilo prije 500 godina nego isto u 2. svjetskom ratu... Ne znam koliko će bakica u SAD-u dobiti novaca jer su i VW i velike njemačke korporacije koje su koristile Židove za robovski rad već platile ili plaćaju odštetu za to (prije par godina je donešena presuda, nakon dugog procesa)- pa bakica u SAD-u treba tužiti židovske organizacije ako nije dobila dio koji joj pripada. No, ima tu dosta priče o novcu- npr. zašto Židovi nikad ne pričaju o tome da je cijela populacija židova u Srbiji potpuno istrebljena u 2. svjetskom ratu (kolaboracionisti, uključujući Pravoslavnu crkvu i vodeće intelektualce su javnim pismom pozvali na potpunu suradnju s Nijemcima na istrebljenju Židova), a da konc logori na Banjici i Sajmištu u Beogradu nisu označeni ni spomen pločom, kao da nikad nisu ni postojali, a Simon Wiesenthal svako malo serucka o Jasenovcu i po Hrvatskoj? Jbg, izgleda da je nekima povijesni progon Židova više političko oružje (ili želja za probitkom) nego ono što treba biti- potraga za istinom i učenje novih generacija da se takvo što nikad i ni u kojem slučaju ne smije ponoviti.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac Dottore, samo da ne pretjeramo sa generalizacijama... Nisu 'Židovi', nego 'neki Židovi'- to ti je kao da kažeš da su se Hrvati opljačkali u '90-ima. Kako su nas 'malobrojni Hrvati' opljačkali, mislim da je i red spomenuti da su 'malobrojni Židovi' to iskomercijalizirali, a velika većina (kao i Hrvata u pretvorbi) su bili samo žrtve.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac Citat:
Iako i tipično za jednog Hrvata koji jadikuje nad svojom sudbinom. Ali kao što ne trebaš uopće raspravljati o nečijem takvom zahtjevu, tako ga još manje treba napadati, to je sasvim osobna stvar tih ljudi i ja ih podržavam. Ako žena uspije dokazati vezu VW-a i svoje sudbine, dobit će odštetu i to cijela filozofija. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, zidovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

Nisu 'Židovi', nego 'neki Židovi'- to ti je kao da kažeš da su se Hrvati opljačkali u '90-ima. Kako su nas 'malobrojni Hrvati' opljačkali, mislim da je i red spomenuti da su 'malobrojni Židovi' to iskomercijalizirali, a velika većina (kao i Hrvata u pretvorbi) su bili samo žrtve.