Stranica 22 od 22 PrvoPrvo ... 12171819202122
Pokazujem rezultate 211 do 218 od 218

Židovi i novac

Raspravljate o temi Židovi i novac u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Evo ti nekoliko slika iz Birkenau i Auschwitza. Među njima i dvije slike od plinskih komora (broj 3, 5 i ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Židovi i novac

Evo ti nekoliko slika iz Birkenau i Auschwitza.

Među njima i dvije slike od plinskih komora (broj 3, 5 i 7).
    Ajd' mi još samo reci da su se sami ubijali i to će biti ravno onome što su Srbi govorili kako su Vukovarci sami sebe ubijali kad su vidjeli Srbe.

Unaprijed se ispričavam svima sa slabijim želucom.
    Dodane Slike Dodane Slike
    Zadnji Uredio teica : 02-09-09 u 17:55
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Regularni forumas
    Datum registracije
    28-05-09
    Poruka
    153
    Liked
    0 times

ma šta ti znaš ko je šta pričao... i radio...

Starter
    Datum registracije
    03-08-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times
    ove slike jadnih ljudi nisi trebala stavljati,govorilo se o plinskim komorama,a ti tvrdiš da su slike 3,5 i 7 one....
    po čemu to zaključuješ?????
    to bi prije bili krematoriji gdje su nacisti spaljivali leševe..al dobro opet kažem,ne znam,jer opet ti kažem da postojanje tih komora nigdje nije dokazano,dakle opet preuveličavanja kao i s brojevima žrtava:

Na spomen pločama (na više jezika) u bivšem logoru Auschwitz je najprije pisalo da je tu ubijeno četiri milijuna Židova. To je bio podatak koji je od samog početka izazivao veliku nevjericu i sumnju. Nezavisni povjesničari, istraživači, publicisti i mnogi drugi su počeli «čeprkati» po tome, pojavilo se veliko mnoštvo novih članaka, svjedočanstava i knjiga, te je nakon žučnih polemika i ogorčenog natezanja u europskom tisku, Svjetski židovski kongres priznao grešku, te dao izmijeniti te svoje spomen ploče. Umjesto četiri milijuna ubijenih Židova, stavili su milijun i pol Židova! Međutim, ni ta brojka nije dugo izdržala. Uslijedila su nova otkrića i nove žestoke polemike, izašlo je mnoštvo novih knjiga, koje su opovrgavale i tu novu laž! Teškom mukom i teška srca su Međunarodni Židovi opet promijenili svoje spomen ploče i stavili da je u Auschwitzu ubijeno samo «oko milijun Židova

neke laži se ipak ne mogu sakriti ili pretvoriti u istinu...

a da,što se tiče tih plinskih komora,poznati croatofob Simon Wiesenthal,koji je izmislio priču o ljudskom sapunu,i lansirao priču u jedne austrijske novine,izmislio je i priče o tim famoznim komorama,a kasnije se dokazalo da nisu ni postojale,nego su to bili krematoriji-koje možemo naći na skoro svakom groblju-a ona jedna komora koja je pronađena u aushwitzu,navodno je izgrađena poslije rata,pod pritiskom američkih židova,a to je i izjavio kasniji upravitelj memorialnog centra aushwitz.
    Dakle,ubojstvo je ubojstvo,i takovog ga treba suditi i osuditi i uopće nije ni bitno kako su ti ljudi ubijeni,oni su ubijeni i to je činjenica,ali također zločin je lagati i lažno propagirati o takvim stvarima na svoju korist,radi neke iideologije,radi svoje osobne koristi...uostalom,zašto je stvoren pokret kao cionizam,a mnogo stvari koje su si zacrtali tvorci tog pokreta su i o ostvarili....kako????
    prvenstveno lažima i obmanama
    Zadnji Uredio teica : 03-09-09 u 11:11

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: dadanko Pogledaj Poruke
    ove slike jadnih ljudi nisi trebala stavljati,govorilo se o plinskim komorama,a ti tvrdiš da su slike 3,5 i 7 one....
    po čemu to zaključuješ?????
    to bi prije bili krematoriji gdje su nacisti spaljivali leševe..al dobro opet kažem,ne znam,jer opet ti kažem da postojanje tih komora nigdje nije dokazano,dakle opet preuveličavanja kao i s brojevima žrtava:
    Slike 3,5 i 7 su prostorije koje su plinske komore. Pa nisu plinske komore ljudi
    Po čemu zaključujem da je nešto plinska komora, pa ne moraš baš biti znanstvenik kako bi vidio prostorije koje ničem ne služe nego ubijanjem ljudi.

I ako su imali prostorije u kojima su spaljivali leševe, zar tebi ne zvoni, kako je to jednako odurno- ako ne i gore od plinske komore. Znači da su ubijali ljude na različite načine i to zataškavali i skrivali od očiju drugih spaljivanjem tijela. Ne želim znati koliko je tih tijela bilo.

Na spomen pločama (na više jezika) u bivšem logoru Auschwitz je najprije pisalo da je tu ubijeno četiri milijuna Židova. To je bio podatak koji je od samog početka izazivao veliku nevjericu i sumnju. Nezavisni povjesničari, istraživači, publicisti i mnogi drugi su počeli «čeprkati» po tome, pojavilo se veliko mnoštvo novih članaka, svjedočanstava i knjiga, te je nakon žučnih polemika i ogorčenog natezanja u europskom tisku, Svjetski židovski kongres priznao grešku, te dao izmijeniti te svoje spomen ploče. Umjesto četiri milijuna ubijenih Židova, stavili su milijun i pol Židova! Međutim, ni ta brojka nije dugo izdržala. Uslijedila su nova otkrića i nove žestoke polemike, izašlo je mnoštvo novih knjiga, koje su opovrgavale i tu novu laž! Teškom mukom i teška srca su Međunarodni Židovi opet promijenili svoje spomen ploče i stavili da je u Auschwitzu ubijeno samo «oko milijun Židova

neke laži se ipak ne mogu sakriti ili pretvoriti u istinu...
    Nisam bila u Auschwitzu, niti sam posjetila ijedan logor 2 svj. rata, ali sumnjam da su im krematoriji bili "eto tako, za one koji su umrli prirodnom smrću".
    Samo ustaše su ih poubijali po NDH, u Staroj Gradišci, Jasenovcu popriličan broj koji je strašno i čuti, a kamoli napraviti.

A za ove podatke koje ti tvrdiš, ja iskreno nikad nisam čula. Ako imaš kakav link ili sliku ili slično čime to možeš dokazati, rado mi stavi. Rado ću se time pozabaviti.

a da,što se tiče tih plinskih komora,poznati croatofob Simon Wiesenthal,koji je izmislio priču o ljudskom sapunu,i lansirao priču u jedne austrijske novine,izmislio je i priče o tim famoznim komorama,a kasnije se dokazalo da nisu ni postojale,nego su to bili krematoriji-koje možemo naći na skoro svakom groblju-a ona jedna komora koja je pronađena u aushwitzu,navodno je izgrađena poslije rata,pod pritiskom američkih židova,a to je i izjavio kasniji upravitelj memorialnog centra aushwitz.
    Dakle,ubojstvo je ubojstvo,i takovog ga treba suditi i osuditi i uopće nije ni bitno kako su ti ljudi ubijeni,oni su ubijeni i to je činjenica,ali također zločin je lagati i lažno propagirati o takvim stvarima na svoju korist,radi neke iideologije,radi svoje osobne koristi...uostalom,zašto je stvoren pokret kao cionizam,a mnogo stvari koje su si zacrtali tvorci tog pokreta su i o ostvarili....kako????
    prvenstveno lažima i obmanama
    Od kuda tebi tvrdnje da plinske komore nisu postojale? Koliko god sam se ja bavila židovima i 2 svj. ratom nikada nisam naišla na te podatke. Daj mi molim te dokaži.

I da, složila bi se. Ubojstvo je ubojstvo. I da je jedan čovjek poginuo i da su imali takve logore i nikoga tamo nisu ubijali je strašno.
    Jasno mi je da Židovi preuveličavaju to svoje stradanje i definitvno se ne zalažem za takvo što, čak što više- jadno mi je.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Starter
    Datum registracije
    03-08-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

samo kažem da je previše znanstvenika,povjesničara-napisanih knjiga o mitu holokausta,koji iznose mnoge nelogičnosti u svezi njega samoga,od toga da je hitler vodio rat samo da bi istrijebio židove pa nadalje....možda je hitler mrzio židove jer su mu u to vrijeme gospodarstveno okupirali njemačku,luđak koji nije znao drugog načina,možda je bio samo nacionalista koji je volio svoju državu....
    činjenica je da su židovi od holokausta napravili dobar biznis

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika SEricsson
    Datum registracije
    02-02-08
    Starost
    25
    Poruka
    896
    Liked
    1 times

ne znam čim se vi tu bavite ali o samoj temi ja mislim da je samo još jedna od općih predrasuda

Uvaženi forumas Avatar od korisnika automaton
    Datum registracije
    15-12-06
    Poruka
    961
    Liked
    1 times

Svaka čast Židovima! Uprkos svim progonima istrebljenjima, oni su ipak opstali i opstat će i dalje, jer malo koji narod ima toliko iskustvo u preživljavanju čak i kataklizmi.

prof. Foruma Avatar od korisnika queen of lizzard
    Datum registracije
    30-05-11
    Starost
    15
    Poruka
    1,091
    Liked
    475 times

Ovako.Shvaćam da su Židovi doživili mnogo tragedija i brutalnih događaja u 2.svj.ratu i općenito u prošlosti i zaista mi se ti zločini nad njima gade....Ali opet,Židovi danas po meni,manipuliraju ekonomijom,gospodarstvom,i politikom,ali i čini mi se da ponekad previše iskorištavaju svoje povlastice...
    Recimo,danas Židovi su većinski vlasnici najbogatijih banaka i tvrtki u svijetu,postoji tzv.Židovski lobi koji za članove ima najbogatije Židove u svijetu,i zaista bio je dokumentarac o tom lobiju,i zaista se čovjek zapita zaslužuju li oni uopće toliko izobilja..
    Također Židovi su danas oslobođeni plaćanja poreza u mnogim državama svijeta zbog holokausta..
    Da ne spominjemo koliko Židovi zaista manipuliraju medijima i politikom,određene povlastice se tu iskorištavaju svaki dan...
    A ima i nešto što me zaista uzrujalo a toje bio otkaz koji su Židovi dali Johnu Gallianu u Dioru jer je čovjek,nesvijesno,pijan čovjek govorio neke gluposti na račun židova,a i tu mi nešto smrdi u toj priči,jer te ženske su ga još i snimile kamerom i to stavile na Youtube....
    Nemojte me krivo shvatiti,svaka čast Židovima pojedincima koji su uspjeli pošteno zaraditi hrpu love,ali ima tu puuuno onih koji su to izobilje dobili samo na račun korijena i gena ,a ne rada i pameti
    Come on baby light my fire

Lajkaj nas na Facebooku