Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Židovi i novac u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ciaos To ti je najpametnije što si napisao. Iako i tipično za jednog Hrvata koji jadikuje nad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-07, 13:18   #21 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Židovi i novac

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
To ti je najpametnije što si napisao.
Iako i tipično za jednog Hrvata koji jadikuje nad svojom sudbinom.
Ali kao što ne trebaš uopće raspravljati o nečijem takvom zahtjevu, tako ga još manje treba napadati, to je sasvim osobna stvar tih ljudi i ja ih podržavam.
Ako žena uspije dokazati vezu VW-a i svoje sudbine, dobit će odštetu i to cijela filozofija.
ako ćemo o tipičnom, ima li što tipičnije od židova da svojom poviješću, običajima i patnjom zasipa sve oko sebe

a to što sam po nacionalnosti - e tu ti se najlakše okliznuti
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:20   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
ako ćemo o tipičnom, ima li što tipičnije od židova da svojom poviješću, običajima i patnjom zasipa sve oko sebe

a to da li sam hrvat, sorry, to pojma nemaš
To je bilo ironično napisano. Ne zanima me jel jesi, vjerojatno živiš u Hrvatskoj i jadikuješ nad svojom sudbinom, susjedima, vladom i slično
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:24   #23 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Citat:
To je bilo ironično napisano. Ne zanima me jel jesi, vjerojatno živiš u Hrvatskoj i jadikuješ nad svojom sudbinom, susjedima, vladom i slično
sudbinom sam zadovoljan, susjedima još i više, vladom nisam, običan život kao i bilo gdje u svijetu
generaliziraš dakle, isto kao i đeki kad napiše da židovi ustvari zarađuju na svojoj tragediji

ako ćeš tako lagano prosipat floskule onda ciaos
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:25   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Bila sam bjesna. Pa bio je rat!!! Šta da su ju ubili (a u ratu se ljude ubija)
WTF ... da , bio je rat ... koji su počeli nacisti ... pobili milijune nevinih ljudi ...a jedan od glavnih ratnih ciljeva bio je potpuno uništenje Židova.

U ratu se ljude ubija? Hm , dakle po tvom ljudima koji prežive genocid treba reći - ne se previše buniti , preživjeli ste i šutite ... dobro je , šta da su vas ubili?

Citat:
Strava je kaj im je napravljeno i to osuđujem maksimalno, ali ovo je previše i počelo je prelaziti u neku fazu gdje više ne vjeruješ da je to zbog boli nego da je isključivo zbog novca.
Strava je što im se dogodilo , ali nije strava za 1,5 milijardi $ ?

Citat:
A Židove nimalo ne osuđujem, dovoljno su bili osuđivani.
Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora.
A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom..

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Ja mislim da ne postoji siromašni Židov na ovom svijetu...
Ja mislim da ne postoji crnokosa Šveđanka.

Citat:
UVIJEK sam na strani slabijeg.
Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu?

Citat:
Čekaj ciaos kako znaš da takvo što nisam prošla?! Možda ček i gore...
Gore od holokausta?
Smjela tvrdnja ... najblaže rečeno.

Citat:
...pretjeruju s tim stvarima iz 2. svjetskog, pretjeruju jer to već slušam od malih nogu i vjerojatno će i moja djeca slušati za 30 godina. ...
Vidiš ti , stvarno zanimljivo koliko se govori o tome ...

Citat:
...mlađe generacije baš nemaju nikakve veze s događajima iz 2.svjetskog rata.
...a da mlađe generacije stvarno nemaju nikakve veze ... ni sa čim ... pa onda na Puškin koncert pristignu horde balavaca sa ustaškim obilježjima , a po gradovima na svakom koraku možeš vidjet kukaste križeve.

Citat:
Činjenica je da su Židovi u svim jačim pozicijama na ovom svijetu te da s tih pozicija moga jako dobro dirigirati i upravljati stvarima, tako da baš ne znam tko je u ovom slučaju slabiji...
Činjenica je da su u centru moći kršćani. Protestanti većinom.

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Židovi nikad ne pričaju o tome da je cijela populacija židova u Srbiji potpuno istrebljena u 2. svjetskom ratu.
Kolovoz 1942. , srbijanska vlada ponosno objavljuje da je Beograd prvi Judenfrei grad u Europi.

-----------------------------------------------------------------------

Sve u svemu mo`š mislit kako je bakici palo na pamet nekoga tužiti. Pitanje je samo kojem je sinu , unuku ili Boga pitaj kom rođaku ponestalo love.

Zadnji Uredio Ibort : 19-06-07 u 13:28.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:27   #25 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Neki ponekad generaliziraju dok drugi uspoređuju svoju nepodnošljivu lakoću postojanja s milijunskim tragedijama
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:30   #26 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Neki ponekad generaliziraju dok drugi uspoređuju svoju nepodnošljivu lakoću postojanja s milijunskim tragedijama
tako je!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:43   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ibort, često se ne slažemo u politici, ali nabavi si ili neki smajlić za ironiju ili vatrostalno odijelo- imam osjećaj da bi ti štogod od toga moglo zatrebati...
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:46   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:49   #29 (permalink)
Banned

"Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora.
A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom.. "

Ti isto pretjeruješ. Tko priča o tome? Pitala je cura jel osuđujem Židove i ja kažem ne, tko sam ja da njih osuđujem, a u ovom kontekstu o kojem pričamo, ni najmanje.

"Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu?"

Ne, ja govorim o bakici i VW-u
Ali nek si ti ispao najpametniji

E da, moram se naučiti kvotat

Zadnji Uredio greta12 : 19-06-07 u 13:52.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 13:57   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:

Ne, ja govorim o bakici i VW-u
A za njih ne vrijedi - tko sam ja da njih osuđujem?

Citat:
Ali nek si ti ispao najpametniji
I meni je drago
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac, zidovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113