Stranica 3 od 22 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 218

Židovi i novac

Raspravljate o temi Židovi i novac u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: ciaos To ti je najpametnije što si napisao. Iako i tipično za jednog Hrvata koji jadikuje nad svojom ...

Radost Europe Avatar od korisnika Lovel
    Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

Re: Židovi i novac

Citat Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
    To ti je najpametnije što si napisao.
    Iako i tipično za jednog Hrvata koji jadikuje nad svojom sudbinom.
    Ali kao što ne trebaš uopće raspravljati o nečijem takvom zahtjevu, tako ga još manje treba napadati, to je sasvim osobna stvar tih ljudi i ja ih podržavam.
    Ako žena uspije dokazati vezu VW-a i svoje sudbine, dobit će odštetu i to cijela filozofija.
    ako ćemo o tipičnom, ima li što tipičnije od židova da svojom poviješću, običajima i patnjom zasipa sve oko sebe

a to što sam po nacionalnosti - e tu ti se najlakše okliznuti
    Show love with no remorse

Banned
    Datum registracije
    14-05-07
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
    ako ćemo o tipičnom, ima li što tipičnije od židova da svojom poviješću, običajima i patnjom zasipa sve oko sebe

a to da li sam hrvat, sorry, to pojma nemaš
    To je bilo ironično napisano. Ne zanima me jel jesi, vjerojatno živiš u Hrvatskoj i jadikuješ nad svojom sudbinom, susjedima, vladom i slično

Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

To je bilo ironično napisano. Ne zanima me jel jesi, vjerojatno živiš u Hrvatskoj i jadikuješ nad svojom sudbinom, susjedima, vladom i slično
    sudbinom sam zadovoljan, susjedima još i više, vladom nisam, običan život kao i bilo gdje u svijetu
    generaliziraš dakle, isto kao i đeki kad napiše da židovi ustvari zarađuju na svojoj tragediji

ako ćeš tako lagano prosipat floskule onda ciaos

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Bila sam bjesna. Pa bio je rat!!! Šta da su ju ubili (a u ratu se ljude ubija)
    WTF ... da , bio je rat ... koji su počeli nacisti ... pobili milijune nevinih ljudi ...a jedan od glavnih ratnih ciljeva bio je potpuno uništenje Židova.

U ratu se ljude ubija? Hm , dakle po tvom ljudima koji prežive genocid treba reći - ne se previše buniti , preživjeli ste i šutite ... dobro je , šta da su vas ubili?

Strava je kaj im je napravljeno i to osuđujem maksimalno, ali ovo je previše i počelo je prelaziti u neku fazu gdje više ne vjeruješ da je to zbog boli nego da je isključivo zbog novca.
    Strava je što im se dogodilo , ali nije strava za 1,5 milijardi $ ?

A Židove nimalo ne osuđujem, dovoljno su bili osuđivani.
    Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora.
    A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom..

Citat Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
    Ja mislim da ne postoji siromašni Židov na ovom svijetu...
    Ja mislim da ne postoji crnokosa Šveđanka.

UVIJEK sam na strani slabijeg.
    Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu?

Čekaj ciaos kako znaš da takvo što nisam prošla?! Možda ček i gore...
    Gore od holokausta?
    Smjela tvrdnja ... najblaže rečeno.

...pretjeruju s tim stvarima iz 2. svjetskog, pretjeruju jer to već slušam od malih nogu i vjerojatno će i moja djeca slušati za 30 godina. ...
    Vidiš ti , stvarno zanimljivo koliko se govori o tome ...

...mlađe generacije baš nemaju nikakve veze s događajima iz 2.svjetskog rata.
    ...a da mlađe generacije stvarno nemaju nikakve veze ... ni sa čim ... pa onda na Puškin koncert pristignu horde balavaca sa ustaškim obilježjima , a po gradovima na svakom koraku možeš vidjet kukaste križeve.

Činjenica je da su Židovi u svim jačim pozicijama na ovom svijetu te da s tih pozicija moga jako dobro dirigirati i upravljati stvarima, tako da baš ne znam tko je u ovom slučaju slabiji...
    Činjenica je da su u centru moći kršćani. Protestanti većinom.

Citat Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
    Židovi nikad ne pričaju o tome da je cijela populacija židova u Srbiji potpuno istrebljena u 2. svjetskom ratu.
    Kolovoz 1942. , srbijanska vlada ponosno objavljuje da je Beograd prvi Judenfrei grad u Europi.

-----------------------------------------------------------------------

Sve u svemu mo`š mislit kako je bakici palo na pamet nekoga tužiti. Pitanje je samo kojem je sinu , unuku ili Boga pitaj kom rođaku ponestalo love.
    Zadnji Uredio Ibort : 19-06-07 u 14:28

Banned
    Datum registracije
    14-05-07
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Neki ponekad generaliziraju dok drugi uspoređuju svoju nepodnošljivu lakoću postojanja s milijunskim tragedijama

Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

Neki ponekad generaliziraju dok drugi uspoređuju svoju nepodnošljivu lakoću postojanja s milijunskim tragedijama
    tako je!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Wolf-HR
    Datum registracije
    11-12-06
    Starost
    40
    Poruka
    3,887
    Liked
    0 times

Ibort, često se ne slažemo u politici, ali nabavi si ili neki smajlić za ironiju ili vatrostalno odijelo- imam osjećaj da bi ti štogod od toga moglo zatrebati...
    Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Banned
    Datum registracije
    14-05-07
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

"Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora.
    A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom.. "

Ti isto pretjeruješ. Tko priča o tome? Pitala je cura jel osuđujem Židove i ja kažem ne, tko sam ja da njih osuđujem, a u ovom kontekstu o kojem pričamo, ni najmanje.

"Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu?"

Ne, ja govorim o bakici i VW-u
    Ali nek si ti ispao najpametniji

E da, moram se naučiti kvotat
    Zadnji Uredio greta12 : 19-06-07 u 14:52

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Ne, ja govorim o bakici i VW-u
    A za njih ne vrijedi - tko sam ja da njih osuđujem?

Ali nek si ti ispao najpametniji
    I meni je drago

Lajkaj nas na Facebooku