| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Židovi i novac u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ciaos To ti je najpametnije što si napisao. Iako i tipično za jednog Hrvata koji jadikuje nad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Židovi i novac Citat:
a to što sam po nacionalnosti - e tu ti se najlakše okliznuti ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac Citat:
![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Židovi i novac Citat:
generaliziraš dakle, isto kao i đeki kad napiše da židovi ustvari zarađuju na svojoj tragediji ako ćeš tako lagano prosipat floskule onda ciaos
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #24 (permalink) | ||||||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Židovi i novac Citat:
... da , bio je rat ... koji su počeli nacisti ... pobili milijune nevinih ljudi ...a jedan od glavnih ratnih ciljeva bio je potpuno uništenje Židova.U ratu se ljude ubija? Hm , dakle po tvom ljudima koji prežive genocid treba reći - ne se previše buniti , preživjeli ste i šutite ... dobro je , šta da su vas ubili?Citat:
![]() Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora. A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom.. Ja mislim da ne postoji crnokosa Šveđanka. Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu? Gore od holokausta? Smjela tvrdnja ... najblaže rečeno. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
----------------------------------------------------------------------- Sve u svemu mo`š mislit kako je bakici palo na pamet nekoga tužiti. Pitanje je samo kojem je sinu , unuku ili Boga pitaj kom rođaku ponestalo love.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. Zadnji Uredio Ibort : 19-06-07 u 13:28. | ||||||
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac Ibort, često se ne slažemo u politici, ali nabavi si ili neki smajlić za ironiju ili vatrostalno odijelo- imam osjećaj da bi ti štogod od toga moglo zatrebati... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac "Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora. A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom.. " Ti isto pretjeruješ. Tko priča o tome? Pitala je cura jel osuđujem Židove i ja kažem ne, tko sam ja da njih osuđujem, a u ovom kontekstu o kojem pričamo, ni najmanje. "Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu?" Ne, ja govorim o bakici i VW-u ![]() Ali nek si ti ispao najpametniji ![]() E da, moram se naučiti kvotat ![]() Zadnji Uredio greta12 : 19-06-07 u 13:52. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Židovi i novac A za njih ne vrijedi - tko sam ja da njih osuđujem? ![]() I meni je drago ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, zidovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

... da , bio je rat ... koji su počeli nacisti ... pobili milijune nevinih ljudi ...a jedan od glavnih ratnih ciljeva bio je potpuno uništenje Židova.
, preživjeli ste i šutite ... dobro je , šta da su vas ubili?

Ibort, često se ne slažemo u politici, ali nabavi si ili neki smajlić za ironiju ili vatrostalno odijelo- imam osjećaj da bi ti štogod od toga moglo zatrebati...