Raspravljate o temi Židovi i novac u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: ciaos To ti je najpametnije što si napisao. Iako i tipično za jednog Hrvata koji jadikuje nad svojom ...
Show love with no remorse
WTF... da , bio je rat ... koji su počeli nacisti ... pobili milijune nevinih ljudi ...a jedan od glavnih ratnih ciljeva bio je potpuno uništenje Židova.
U ratu se ljude ubija? Hm , dakle po tvom ljudima koji prežive genocid treba reći - ne se previše buniti, preživjeli ste i šutite ... dobro je , šta da su vas ubili?
Strava je što im se dogodilo , ali nije strava za 1,5 milijardi $ ?
Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora.
A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom..![]()
Ja mislim da ne postoji crnokosa Šveđanka.
Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu?
Gore od holokausta?![]()
Smjela tvrdnja ... najblaže rečeno.
Vidiš ti , stvarno zanimljivo koliko se govori o tome ...
...a da mlađe generacije stvarno nemaju nikakve veze ... ni sa čim ... pa onda na Puškin koncert pristignu horde balavaca sa ustaškim obilježjima , a po gradovima na svakom koraku možeš vidjet kukaste križeve.
Činjenica je da su u centru moći kršćani. Protestanti većinom.
Kolovoz 1942. , srbijanska vlada ponosno objavljuje da je Beograd prvi Judenfrei grad u Europi.
-----------------------------------------------------------------------
Sve u svemu mo`š mislit kako je bakici palo na pamet nekoga tužiti. Pitanje je samo kojem je sinu , unuku ili Boga pitaj kom rođaku ponestalo love.
Zadnji Uredio Ibort : 19-06-07 u 14:28
Neki ponekad generaliziraju dok drugi uspoređuju svoju nepodnošljivu lakoću postojanja s milijunskim tragedijama![]()
Ibort, često se ne slažemo u politici, ali nabavi si ili neki smajlić za ironiju ili vatrostalno odijelo- imam osjećaj da bi ti štogod od toga moglo zatrebati...
![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
"Tako je! Židove se ne može i ne smije osuđivati. Oni su toliko propatili i sada im se ništa ne smije zamjeriti. Zato svakog ko npr. kaže da je izraelska politika prema Palestincima u najvjernijem nacističkom duhu treba osuditi na 6 mjeseci zatvora.
A one fašiste i antisemite koji izraelski maskr djece u Bejrutu nazovu zločinom treba poslati na petogodišnji prinudni rad... u kamenolom.. "
Ti isto pretjeruješ. Tko priča o tome? Pitala je cura jel osuđujem Židove i ja kažem ne, tko sam ja da njih osuđujem, a u ovom kontekstu o kojem pričamo, ni najmanje.
"Jasno ti je da govoriš o narodu koji posjeduje atomsku bombu i najkvalitetniju vojsku na svijetu?"
Ne, ja govorim o bakici i VW-u
Ali nek si ti ispao najpametniji
E da, moram se naučiti kvotat![]()
Zadnji Uredio greta12 : 19-06-07 u 14:52