| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Židovi i novac u Znanost forumu; Ja u kupe, on u špade... Ilitiga narodski rečeno "Jebe lud zbunjenog"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Židovi i novac Ne odustaj, dobro se boriš, meni je sve jasno. Jasno mi je i da si zbunjen, jer daješ odgovore koji nemaju veze sa onim što kvotaš, ko da si me zamjenio za nekog drugog. Kad sam ja prigovarao tebi da ne misliš da Izrael vodi krivu politiku prema palestincima, a ti se meni ideš opravdavati i onda ti nije jasno koja je na početku bila tema... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 199
![]() | Re: Židovi i novac Pročitaj pravila, govori mržnje nisu dozvoljeni! http://www.croportal.net/forum/glazb...ila-ponasanja/ Zadnji Uredio daidza : 30-07-07 u 15:42. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Purger | Re: Židovi i novac ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, zidovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.