| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Autorska prava!?!?? u Znanost forumu; Kako se tretira prenošenje kompletnog teksta (blog posta) u besplatnom mjesečniku, ali bez dozvole autora? Ima li tko iskustva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-07
Poruka: 11
![]() | Autorska prava!?!?? Kako se tretira prenošenje kompletnog teksta (blog posta) u besplatnom mjesečniku, ali bez dozvole autora? Ima li tko iskustva sa nečim ovakvim? Došao mi u ruke mjesečnik i moj tekst kompletno prenešen, bez naznake autora, bez pitanja... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autorska prava!?!?? Možeš probati privatnom parnicom, mislim da nema zakona koji bi branio prenošenje nezaštićenog teksta, ali možda davatelj blog usluge ima neki način zaštite svojih korisnika, što bi značilo da pitanje uputiš administraciji blog servisa.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autorska prava!?!?? Čime ti dokazuješ da je dijelo tvoje nakon što si ga objavio?? Evo LINK.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Autorska prava!?!?? prijavi ga
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autorska prava!?!?? Ne znam na koji je način to što si ti objavio tekst dokaz da je on tvoje vlasništvo... Ne razumijem se u biti u tematiku... nije da sugeriram, nego pitam... a očito ni ti ni ja nemam pojma o čemu se tu radi. Imaš neke ljude koji se bave pravom na forumu, pa će ti možda bolje pomoći, do tad baci oko na link.
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autorska prava!?!?? Jedini je problem, što ćeš morati riskirati gubitak novca da to pokušaš dokazati... ali ako se nekom odvjetniku slučaj čini čvrst, pristati će na provitiju od dobivene parnice, a ne na izravno plaćanje, samo se meni ove "virtualne stvari" ne čine baš tako čvrste...
| | |
![]() |
| Tagovi: autorska prava, blog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.