E ovo ja zovem dobrom temom.![]()
A imao bih i pitanje za PM, ali tko će sad čekat 15 +15 +15 minuta dok mi se sve potrbno pootvara.![]()
Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Evo vam malo pravnih savjeta... čisto onako jer sam dobra duša...pa će u ovoj temi biti besplatni pravni savjeti Prvo ...
Zadnji Uredio Pretorian : 28-08-11 u 23:21
E ovo ja zovem dobrom temom.![]()
A imao bih i pitanje za PM, ali tko će sad čekat 15 +15 +15 minuta dok mi se sve potrbno pootvara.![]()
Show love with no remorse
E, ovo je zbilja odlićna tema damfisk.. A i podforum
Izgleda da je gazda bio pijan za vrijeme dok je otvarao novi podforumPravna pitanja i problemi, jave rasprave o zakonima u Lijepo Našoj
Ovaj... Volio bih da još nešto napišeš o pravu... Gladan sam znanja![]()
rep+![]()
Ajd meni napiši maturalni rad iz prava... Šalim se... odlična tema. Svaka čast...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
jave rasprave o zakonima u Lijepo Našoj
pa ako je nešto o javi i programiranju onda nek prebaci u računala i internet![]()
Show love with no remorse
krivo sam napisao, ispravljeno
hmmm jel spada tu i trgovačko pravo, mogo bi mi sredit kolokvij![]()
Bolje desnica nego prknenica!
To i meni treba za maturalni rad![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Evo jednog podpitanja Damfisk. Ako se ne varam, radarske kontrole bi trebale biti vidno označene (bar je tako, mislim, bilo kad sam bio mlađi) na 50-100m ispred mjesta gdje je kontrola- da li je tome tako i gdje to piše (zakon i br. članka)?
Zadnji Uredio Wolf-HR : 15-12-06 u 20:34
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.