Stranica 108 od 129 PrvoPrvo ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1,071 do 1,080 od 1282

Besplatni pravni savjeti

Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Pravo forumu, dio Znanost foruma; morat ćeš platiti, ne možeš se žaliti jer na visoki prekršajni sud po novome moraš imati kaznu veću od 2000kn ...

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times

Re: Besplatni pravni savjeti

morat ćeš platiti, ne možeš se žaliti jer na visoki prekršajni sud po novome moraš imati kaznu veću od 2000kn da bi se mogla žaliti.

ako ne platiš u roku od 15 dana, naplata će se izvršiti prisilno, a ako nemaš novaca, ići ćeš u zatvor na najmanje 3 dana, jedan dan zatvora je oko 300 kuna, a min. je 3 dana ili 72 sata

Starter
    Datum registracije
    14-03-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

procitam ovih 108 stranica i nenađoh slicnu situaciju a situacija je slijedecarije nekih pola godine frend i ja smo se razisli u misljenju sa drugom grupom mladica da bi mi na kraju pobrali batina,policija napravila uvidaj,mi napuhali nekih 1,7promila,popisali samo mene i frenda,jer su ovi pobjegli,idemo svi skupa na sud i svi dobijemo 500kn za remecenje javnog reda i mira,nasa rijec protiv njihove,pa me zanima da li mi se isplati pisat zalba,ono student sam,nisam kaznjavan a oni su od prije poznati policiji ako to sta znaci,da li postoji mogucnost da mi oproste kaznu i sta bi bilo kad mi nebi prosla zalba,jel placam onda dodatne troskove sudenja na visokom prekrsajnom sudu i koliko oni jesu??nije mi toliki problem platit tih 500 kuna al bih radje da ne platim,pa me zanima vase misljenje???unaprijed zahvaljujem na odgovoru osim ako mi ne odgovorite onda povlacim ovo zadnje receno

Starter
    Datum registracije
    27-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Postovani,

radi se o tome da imam vlastitu internet stranicu i forum te sam dobio nekoliko ponuda za internet oglasavanje od strane pravnih osoba - tvrtki, naravno. Medutim, kako portal, tj. internet stranica glasi na mene osobno, a ujedno sam i student, zanima me da li uslugu oglasavanja mogu naplatiti putem studentskog ugovora ili je situacija po tom pitanju nemoguca te moram otvarati obrt/tvrtku/slobodnu djelatnost?

Hvala Vam na bilo kakvoj informaciji!

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

ovako, napisano u minuti mogu reć da ne vidin kako bi bilo moguće da uslugu oglašavanja naplatiš putem "studentskog" ugovora.
    ako misliš na ugovor koji studenti potpisuju puten student-servisa riječ je o ugovoru o djelu pa se oglašavanje tu nikako ne može podvesti.
    možda kolega damfisk zna više...
    -

Starter
    Datum registracije
    08-08-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Imam pitanje vezano za promijenu imena i prezimena.

Već sam sve odradio, tj. promijenio sam ime i prezime, sve sam dokumente izvadio nanovo sa novim imenom, osim rodnog lista, na njemu je još uvijek staro, samo što je pri dnu naznačeno da sam mijenjao ime i prezime tog i tog datuma.

Zanima me dali se i on može promijeniti?

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

ne, rodio si se s tim imenon i kasnije ga prominija, a šta je uredno i evidentirano.

jebote šta san brz danas
    -

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

damf, marinko (može i netko drugi tko zna ), jel znate koliko košta da kod JB ovjerim presliku diplome dolazi i dan prijave pravosudnog pa mi treba
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

ovjera preslika isprave = 50 kn

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

tocnije 45.6 kuna...u rijeci

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

FBS, jbg, malo mi preskupo doći u Rijeku za tih par kuna razlike

tnx damf
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Lajkaj nas na Facebooku