procitam ovih 108 stranica i nenađoh slicnu situaciju a situacija je slijedecarije nekih pola godine frend i ja smo se razisli u misljenju sa drugom grupom mladica da bi mi na kraju pobrali batina,policija napravila uvidaj,mi napuhali nekih 1,7promila,popisali samo mene i frenda,jer su ovi pobjegli,idemo svi skupa na sud i svi dobijemo 500kn za remecenje javnog reda i mira,nasa rijec protiv njihove,pa me zanima da li mi se isplati pisat zalba,ono student sam,nisam kaznjavan a oni su od prije poznati policiji ako to sta znaci,da li postoji mogucnost da mi oproste kaznu i sta bi bilo kad mi nebi prosla zalba,jel placam onda dodatne troskove sudenja na visokom prekrsajnom sudu i koliko oni jesu??nije mi toliki problem platit tih 500 kuna al bih radje da ne platim,pa me zanima vase misljenje???unaprijed zahvaljujem na odgovoru osim ako mi ne odgovorite onda povlacim ovo zadnje receno

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
rije nekih pola godine frend i ja smo se razisli u misljenju sa drugom grupom mladica da bi mi na kraju pobrali batina,policija napravila uvidaj,mi napuhali nekih 1,7promila,popisali samo mene i frenda,jer su ovi pobjegli,idemo svi skupa na sud i svi dobijemo 500kn za remecenje javnog reda i mira,nasa rijec protiv njihove,pa me zanima da li mi se isplati pisat zalba,ono student sam,nisam kaznjavan a oni su od prije poznati policiji ako to sta znaci,da li postoji mogucnost da mi oproste kaznu i sta bi bilo kad mi nebi prosla zalba,jel placam onda dodatne troskove sudenja na visokom prekrsajnom sudu i koliko oni jesu??nije mi toliki problem platit tih 500 kuna al bih radje da ne platim,pa me zanima vase misljenje???unaprijed zahvaljujem na odgovoru osim ako mi ne odgovorite onda povlacim ovo zadnje receno
), jel znate koliko košta da kod JB ovjerim presliku diplome
dolazi i dan prijave pravosudnog pa mi treba