| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; Bez obzira što nisam odavde ovaj forum mi se učinio korisnim.Hvala na odgovoru,mene je najviše interesovalo u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-07 Godina: 30
Poruka: 2
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Bez obzira što nisam odavde ovaj forum mi se učinio korisnim.Hvala na odgovoru,mene je najviše interesovalo u ovom slučaju mogu li mi povećat kaznu ako se nije žalio javni tužilac,a nije.Verujte mi,meni ovo sudjenje teže pada od zatvora.Nisam ni hteo da se žalim,ali odvjetnik nije hteo da odustane i žalio se.I on mi je rekao,kao i mnogi drugi da mi ne mogu povećati kaznu,ali mene hoće što nikog neće.Još jednom hvala na odgovoru. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti ma sve je OK... drago je meni što si ti ovde, ako te nešto zanima samo pitaj ja sam te samo upozorio na moguće razlike u zakonodavstvu. A ovo da ti ne može bit veća kazna jer se drž. tužitelj nije žalio - to sam siguran milijun posto... milijardu posto - to je provjereno. Eto. Pozdrav!
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #114 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Ah, da.. sorry Znači ovako - rok za žalbu je 8 dana od dana primitka rješenja (presude) - pošto si se ti, ničim izazvan, odrekao prava na pismeni otpravak rješenja (presude), taj rok se računa od dana kad ti je rješenej (presuda) priopćeno. Pa sad ti računaj...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Ajd ja pitam još malo. Imam finog susjeda koji voli zabadat nos gdje mu nije mjesto. Najčešće po mojem dvorištu. Često njegove kokoši zaglave kod mene pa ih sa guštom naprašim, a zadnji puta je moj pas igrao lovača sa njima. Od tada ih više nije bilo. No on koristi moj voćnjak kao šetnicu, tako se poznaju i tragovi na travi od njegovog stalnog hodanja. Njemu je to valjda po defaultu. Zanima me s pravne strane, kako da ga skinem s k...a a da sam ne naje..m. Smije li on tako svojevoljno ulaziti u tuži posjed? Inaće voćnjak nije ograđen. Ako to ima kakve veze. Može li se fotografija koristiti na sudu kao dokaz? Slikao sam ga jednom u njegovoj ophodnji. Osim toga. Lik ima nekakvu pljucu, pištolj iz doba rata, valjda onog II sv. i ponekad kad je pijan zna s njim za pojasom tumarati uokolo po tuđim imanjima (voćnjacima). Rekao mi je u facu da me je prijavio, ali ne znam kome, da držim psa zatvorenog u kavezu i da ga zlostavljam, izgladnjujem i sl. Imam li ja kakvih osnova za tužbu da ga odj... dalje od mojeg posjeda i moje obitelji? Thnx! |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Imaš. Tužba za smetanje posjeda Off the record - ne isplati se, nećeš ništa s tim dobit P.S. po tvom pitanju vidim da je istina ono što su nam govorili na fakultetu, da se Zagorci vole parničit oko svake pizdarije ![]()
| | |
| | #117 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 437
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti trebam za sutra: dali postoji pravo žalbe stranke ako nema drugostupanjskog rješenja??? i ako postoji komu se upućuje... + gdje mogu skinuti ZUP? hvala...
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #118 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Ne razumijem - kako to misliš "žalba ako nema drugostupanjskog rješenja"? Na drugostupanjsko rješenje ne postoji pravo žalbe... ZUP možeš skinut na stranici od Narodnih Novina
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 437
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti mislim žalbu na prvostupanjsko rješenje... dali se može žaliti na prvostupanjsko ako nema drugostupanjskog organa, i ak ne, ko je tu nadležan?
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #120 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti mora postojat drugostupanjski organ Svako rješenje mora imat pouku o pravnom lijeku i tu piše kojem se organu podnosi žalba (pravni lijek) A inače, ako drugostupanjski organ nije naveden (ne postoji), onda je drugostupanjski organ Vlada RH
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
« Predugovor o zaposlenju
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

---ex moderator---
Do you feel lucky, Punk?