Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; ok super puno hvala...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 17:02   #151 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase
Re: Besplatni pravni savjeti

ok super puno hvala
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 22:26   #152 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-07
Godina: 27
Poruka: 1
bodul se izdvaja iz mase

BOK,TREBAM SAVJET,POLICIJA MI JE DOSLA DOMA DA SAM BJEZAO SA MOTOROM KOJI TAJ DAN NISAM VOZIO,DOSLO JE RJESENJE OD PREKRSAJNOG SUDA DA SAM KRIV I DA SE MOGU ZALITI,STA DA NAPISEM U ZALBI????MOLIM POMOC?

za početak pročitaj pravila foruma i ne piši velikim slovima...za ostalo čekaj nekog kompetentnijeg od mene

Zadnji Uredio wonderwall : 02-05-07 u 18:19.
bodul je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 13:25   #153 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

evo mene opet...
bili dečki danas kod mene...bio sam noćas kod frenda na rođendanu...i kažu likovi dobar dan imamo svjedoka koji je tebe i josh trojicu vidio kako razbijate..ograde betonske stupove,kleti i da smo prevrnuli auto...aha reko nisam ja..da da..mi imamo svjedoka, tko je josh bio s tobom! nisam ja!..dobro onda mladiću prišit ćemo ti svu štetu kaj je napravljena tebi..

kuis i kaj da radim..ono..neki idiot je sigurno rekao da sam ja...a nisam niti pil čak kad sam vozil..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 15:27   #154 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ti ćeš onda dovest svjedoke koji će potvrdit da ti to nisi napravio i da uopće nisi bio tu, i točka.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 17:28   #155 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

aha...
a dobro danas sam bio s nekim dečkima...dečki oću svoju guzicu spasit pa cinkaju trojicu iz "drugog sela"među kojima sam i ja...rastrgane neke platfonijere,isćupani trsi,potrgani stupovi baćeni na cestu,razbit neki auto okrenut na krov,strgane ograde....pitaj boga kolko štete...al' doznat će se sve..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 14:48   #156 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

stari,da li da upišem pravo ili ne?smjc.ako dođen uopće do te godine...
mogu biti krava je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 17:02   #157 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Nemoj.
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 19:29   #158 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Pozdrav, evo da te pitam da li si ti pravnik tribalo bi mi par pravih svjeta.
jel može?
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 16:05   #159 (permalink)
glup & gluplji

Ko je li pravnik? Ja? Jesam. Zašto misliš da dajem ovde pravne savjete, ako nisam pravnik?

Sve što te zanima, možeš napisat ovde...

E da, i ubuduće neka ovo bude obavještenje svim forumašima:

NEĆU DAVAT PRAVNE SAVJETE PREKO PRIVATNIH PORUKA!!!!!!!!!

Ako vas nešto zanima, postavite pitanje na otvorenom forumu, tako da i netko drugi osim vas može nešto naučit.
Bilo koju privatnu poruku u kojoj se traži pravni savjet jednostavno ću ignorirat.

Unaprijed zahvaljujem!

Vaš Damfisk
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 16:11   #160 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ko je li pravnik? Ja? Jesam. Zašto misliš da dajem ovde pravne savjete, ako nisam pravnik?

umiremmmmmmmm
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114