| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; ok super puno hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-07 Godina: 27
Poruka: 1
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti BOK,TREBAM SAVJET,POLICIJA MI JE DOSLA DOMA DA SAM BJEZAO SA MOTOROM KOJI TAJ DAN NISAM VOZIO,DOSLO JE RJESENJE OD PREKRSAJNOG SUDA DA SAM KRIV I DA SE MOGU ZALITI,STA DA NAPISEM U ZALBI????MOLIM POMOC? za početak pročitaj pravila foruma i ne piši velikim slovima...za ostalo čekaj nekog kompetentnijeg od mene Zadnji Uredio wonderwall : 02-05-07 u 18:19. |
| | |
| | #153 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti evo mene opet... bili dečki danas kod mene...bio sam noćas kod frenda na rođendanu...i kažu likovi dobar dan imamo svjedoka koji je tebe i josh trojicu vidio kako razbijate..ograde betonske stupove,kleti i da smo prevrnuli auto...aha reko nisam ja..da da..mi imamo svjedoka, tko je josh bio s tobom! nisam ja!..dobro onda mladiću prišit ćemo ti svu štetu kaj je napravljena tebi.. kuis i kaj da radim..ono..neki idiot je sigurno rekao da sam ja...a nisam niti pil čak kad sam vozil.. |
| | |
| | #154 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Pa ti ćeš onda dovest svjedoke koji će potvrdit da ti to nisi napravio i da uopće nisi bio tu, i točka.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #155 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti aha... a dobro danas sam bio s nekim dečkima...dečki oću svoju guzicu spasit pa cinkaju trojicu iz "drugog sela"među kojima sam i ja...rastrgane neke platfonijere,isćupani trsi,potrgani stupovi baćeni na cestu,razbit neki auto okrenut na krov,strgane ograde....pitaj boga kolko štete...al' doznat će se sve.. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Ko je li pravnik? Ja? Jesam. Zašto misliš da dajem ovde pravne savjete, ako nisam pravnik? Sve što te zanima, možeš napisat ovde... E da, i ubuduće neka ovo bude obavještenje svim forumašima: NEĆU DAVAT PRAVNE SAVJETE PREKO PRIVATNIH PORUKA!!!!!!!!! Ako vas nešto zanima, postavite pitanje na otvorenom forumu, tako da i netko drugi osim vas može nešto naučit. Bilo koju privatnu poruku u kojoj se traži pravni savjet jednostavno ću ignorirat. Unaprijed zahvaljujem! Vaš Damfisk ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
« Predugovor o zaposlenju
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.