Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; E bas topic za mene. Imam problem, vozim se bez vozačke jer jos nemam pravo polaga, tek mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-06, 00:06   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 81
Zolik se izdvaja iz mase
Re: Besplatni pravni savjeti

E bas topic za mene. Imam problem, vozim se bez vozačke jer jos nemam pravo polaga, tek mi je 17, kaj bi dogodilo kad bi me uvatili?
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 00:11   #12 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,639
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

platio bi kaznu od kojih par tisuća 2 ili 3 tisuće kuna i dobio zabranu polaganja 2 godine
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 09:08   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Pohvaljujem dobru temu..
Ja se bas sudim na prekrsajnom,
napisal sam zalbu, pa je bilo prvo rocište, tam sam samo izjavio da nisam kriv, pa je bilo drugo di je trebo i murjak doć al naravno nije,
sad je za 2.mjesec zakazano treće a apsolutna zastara je u 5-6 mjesecu negdje. A jaki prekršaj, prelazak na crveno i to ko pješak!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 09:43   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

zabrana polaganja vozačkog ak te uvate je jedna godina... i ja se vozim bez vozačke zasad
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 09:57   #15 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

ma, dobro, kad vozis traktor u Svinjarevcima to se ne racuna voznjom bez vozacke
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 10:15   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 81
Zolik se izdvaja iz mase

Meni je frend reko da je on ili neki njegov rekao da mu je zao kad o da je samo htio curu provozat i da su mu oprostili, ali je bio na uvjetnoj, samo je platio troskove suda
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 10:30   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ma svinjarevčani su rođeni sa F kategorijom

@ Zolik, zakaj su tvog frenda ulovili? sigurno je napravio neki prekršaj ili neš... neće te zaustavit bezveze
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 14:22   #18 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Za vožnju bez dozvole kažnjava se vozač sa 300 kuna plus vlasnik vozila sa najmanje 1.000 kuna (znači može i debelo preko tog iznosa) - plus toga vožnja bez položenog vozačkog ispita MOŽE SE smatrat kaznenim djelom ugrožavanja općeopasnom radnjom ili sredstvom - a za to se ide u zatvor.

Radarska kontrola ne mora bit označena nikakvim znakom.

Ako na sudu izjaviš "da ti je žao" i neku priču složiš, MOŽDA te kazne opomenom (plus sudski troškovi) ako ti je to prvi prekršaj a riječ je o nekom manjem prekršaju tipa pojas, svjetla ili tako nešto.

Ako je neki ozbiljniji prekršaj okrpit će te maksimalnom propisanom novčanom kaznom.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 16:10   #19 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
hmmm jel spada tu i trgovačko pravo, mogo bi mi sredit kolokvij
Citat:
Pravi autor: Gogy
To i meni treba za maturalni rad
Tema je "besplatni pravni savjeti" a ne "socijalna pomoć za lijene studente/srednjoškolce"

Knjigu u ruke!!!!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 16:17   #20 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

e a kaj misliš na ovo.što ako se recimo napijem i hodam doma i derem se na prometnu murju da mi nemogu ništa i onda me lovi interventna po kvartu.Kolika je kazna za to
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108