| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; E bas topic za mene. Imam problem, vozim se bez vozačke jer jos nemam pravo polaga, tek mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Pohvaljujem dobru temu.. Ja se bas sudim na prekrsajnom, napisal sam zalbu, pa je bilo prvo rocište, tam sam samo izjavio da nisam kriv, pa je bilo drugo di je trebo i murjak doć al naravno nije, sad je za 2.mjesec zakazano treće a apsolutna zastara je u 5-6 mjesecu negdje. A jaki prekršaj, prelazak na crveno i to ko pješak!
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti zabrana polaganja vozačkog ak te uvate je jedna godina... i ja se vozim bez vozačke zasad ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti ma, dobro, kad vozis traktor u Svinjarevcima to se ne racuna voznjom bez vozacke ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 81
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Meni je frend reko da je on ili neki njegov rekao da mu je zao kad o da je samo htio curu provozat i da su mu oprostili, ali je bio na uvjetnoj, samo je platio troskove suda
__________________ Boli te lud kad si kurac!!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti ma svinjarevčani su rođeni sa F kategorijom ![]() @ Zolik, zakaj su tvog frenda ulovili? sigurno je napravio neki prekršaj ili neš... neće te zaustavit bezveze
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #18 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Za vožnju bez dozvole kažnjava se vozač sa 300 kuna plus vlasnik vozila sa najmanje 1.000 kuna (znači može i debelo preko tog iznosa) - plus toga vožnja bez položenog vozačkog ispita MOŽE SE smatrat kaznenim djelom ugrožavanja općeopasnom radnjom ili sredstvom - a za to se ide u zatvor. Radarska kontrola ne mora bit označena nikakvim znakom. Ako na sudu izjaviš "da ti je žao" i neku priču složiš, MOŽDA te kazne opomenom (plus sudski troškovi) ako ti je to prvi prekršaj a riječ je o nekom manjem prekršaju tipa pojas, svjetla ili tako nešto. Ako je neki ozbiljniji prekršaj okrpit će te maksimalnom propisanom novčanom kaznom.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
Knjigu u ruke!!!! ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

pametni znaju