platio bi kaznu od kojih par tisuća 2 ili 3 tisuće kuna i dobio zabranu polaganja 2 godine
Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Pravo forumu, dio Znanost foruma; E bas topic za mene. Imam problem, vozim se bez vozačke jer jos nemam pravo polaga, tek mi je 17, ...
Boli te lud kad si kurac!!!
platio bi kaznu od kojih par tisuća 2 ili 3 tisuće kuna i dobio zabranu polaganja 2 godine
Pohvaljujem dobru temu..
Ja se bas sudim na prekrsajnom,
napisal sam zalbu, pa je bilo prvo rocište, tam sam samo izjavio da nisam kriv, pa je bilo drugo di je trebo i murjak doć al naravno nije,
sad je za 2.mjesec zakazano treće a apsolutna zastara je u 5-6 mjesecu negdje. A jaki prekršaj, prelazak na crveno i to ko pješak!
pametni znaju
zabrana polaganja vozačkog ak te uvate je jedna godina... i ja se vozim bez vozačke zasad![]()
Bolje desnica nego prknenica!
ma, dobro, kad vozis traktor u Svinjarevcima to se ne racuna voznjom bez vozacke![]()
![]()
![]()
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
Meni je frend reko da je on ili neki njegov rekao da mu je zao kad o da je samo htio curu provozat i da su mu oprostili, ali je bio na uvjetnoj, samo je platio troskove suda
Boli te lud kad si kurac!!!
ma svinjarevčani su rođeni sa F kategorijom
@ Zolik, zakaj su tvog frenda ulovili? sigurno je napravio neki prekršaj ili neš... neće te zaustavit bezveze
Bolje desnica nego prknenica!
Za vožnju bez dozvole kažnjava se vozač sa 300 kuna plus vlasnik vozila sa najmanje 1.000 kuna (znači može i debelo preko tog iznosa) - plus toga vožnja bez položenog vozačkog ispita MOŽE SE smatrat kaznenim djelom ugrožavanja općeopasnom radnjom ili sredstvom - a za to se ide u zatvor.
Radarska kontrola ne mora bit označena nikakvim znakom.
Ako na sudu izjaviš "da ti je žao" i neku priču složiš, MOŽDA te kazne opomenom (plus sudski troškovi) ako ti je to prvi prekršaj a riječ je o nekom manjem prekršaju tipa pojas, svjetla ili tako nešto.
Ako je neki ozbiljniji prekršaj okrpit će te maksimalnom propisanom novčanom kaznom.
e a kaj misliš na ovo.što ako se recimo napijem i hodam doma i derem se na prometnu murju da mi nemogu ništa i onda me lovi interventna po kvartu.Kolika je kazna za to![]()
Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže.