Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; Kazna za to je maksimalna - jer kazna za glupost mora bit maksimalna...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-06, 16:22   #21 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Besplatni pravni savjeti

Kazna za to je maksimalna - jer kazna za glupost mora bit maksimalna

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 16:24   #22 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

koliko peneza,love,novaca da znam...Ima li zatvorska za to (osim nočenja)...
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 16:27   #23 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa jesi li to napravio ili samo planiraš to napravit?

damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 16:31   #24 (permalink)
mio
prof. Foruma

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

pa otprilike samo što me nisu lovili nego su krenuli za nama pa su stali kad smo mi nabacili "šturku" samo me zanima koliko bi najebo da su me ulovili kad več postoji tema za to
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 16:36   #25 (permalink)
women loving misogynist

Šta je to "šturka"?

Mislim da bi dobio malo pendrekom po kostima...

Prekršaj "vrijeđanje službene osobe" - ne znam sad ovako na pamet, mislim da je oko 500-1000 kuna tako nešto... ali nisam siguran a ne da mi se sad izvlačit zakon...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 16:42   #26 (permalink)
mio
prof. Foruma

šturka ti je kad pobjegneš od nekog pa to kad nekom pričaš kažeš "šturka" neznam čije je to ni od kud je
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 22:51   #27 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Pa... Ja vozim auto još nisam počeo polagati po Sućurcu i malo dalje, rijetko kada idem s autom u split, znalo se desit da odem...

Malo prije 17e godine me zaustavio policajac na onoj cesti od Solina prema Trogiru, Nisam mu dao vozačku ni osobnu sa pričom da mi je ostalo doma, bio sam vezan, svjetla upaljena i nisam pio niti prebrzavaoa, i pustio me...

Jeben, vrlo jeben osječaj...

Dobro ovo je jebena država, primaju policajci mito kao ništa...

Ovaj recimo da te policajac zaustavi, ti otvoriš prozor (jer otvaranje vrata se smatra napadom na policajca??? I ispružiš dvijesto kuna rukom , jeli je to podmičivanje i jeli se podmičivanje kažnjava i kako se kažnjava?

Rado bih volio da mi to malo pojasniš
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-06, 23:38   #28 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Kao prvo ne samo da ne smiješ otvarati vrata, nego i ruke moraš držati na volanu dok policajac od tebe nešta drugo ne zatraži.
Ako namjeravaš podmititi policajca to nikako ne smiješ napraviti pred svjedocima.
Ako nisi sam u autu, ni jedan policajac neće biti toliko blesav da to primi, jer je on u ovom slučaju u mnogo gorem položaju.
Normalno da se možeš i probati napraviti blesav pa novac staviti u dokumente,
ali,većini policajaca se zapravo i dokazivalo primanje mita jer su primili označene novčanice, pa i to može izazvati sumnju.
Osnovno pravilo je da priznaš grešku i uvjeriš ga da ti nisi nesavjestan i opasan vozač.
Za brzinski prekršaj ga trebaš uvjeriti da kasniš na spoj s curom ili da kasniš na fax...
Pomaže i uvjeravanje o imovinskom stanju.
Skrušen i pomalo preplašen glas koji podrhtava ni jednog policajca neće ostaviti ravnodušnim.
Uljudan pristup je sigurno korisniji od bahatog prepucavanja.
Ovo je zapravo više predavanje iz psihologije nego pravni savjet.

Zadnji Uredio Maslow : 16-12-06 u 23:43.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 11:41   #29 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Pa... Ja vozim auto još nisam počeo polagati po Sućurcu i malo dalje, rijetko kada idem s autom u split, znalo se desit da odem...

Malo prije 17e godine me zaustavio policajac na onoj cesti od Solina prema Trogiru, Nisam mu dao vozačku ni osobnu sa pričom da mi je ostalo doma, bio sam vezan, svjetla upaljena i nisam pio niti prebrzavaoa, i pustio me...
Eto vidiš... a da me pozoveš na Novu Godinu ja bi ti rješija sve te probleme sa pandurima... a dobro...

E, i šta ti znači "prebrzavaoa"?

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ovaj recimo da te policajac zaustavi, ti otvoriš prozor (jer otvaranje vrata se smatra napadom na policajca??? I ispružiš dvijesto kuna rukom , jeli je to podmičivanje i jeli se podmičivanje kažnjava i kako se kažnjava?

Rado bih volio da mi to malo pojasniš

To o čemu ti pričaš je pokušaj podmićivanja... i kažnjava se... pandur te lipo prijavi da si ga pokuša podmitit i tebe okrpe sa par mjeseci zatvora... inače, podmićivanje policije je kazneno djelo koje goni USKOK...

Doduše, rijetki su panduri koji će te prijavit - puno je vjerovatnije da će pandur uzest 200 kuna i reć "ajde mali, i drugi put pamet u glavu"...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 11:51   #30 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Dada, to me zanimalo hvala, prebrzavaoa sam mislio na voženje većom brzinom nego što je dozvoljeno...

A recimo što se može desit da pandur digne stop znak a ti se ono tipa praviš blesav i produžiš... Što se onda dešava ako je sinja registracijsku?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111