| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; Kazna za to je maksimalna - jer kazna za glupost mora bit maksimalna... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Kazna za to je maksimalna - jer kazna za glupost mora bit maksimalna
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #25 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Šta je to "šturka"? ![]() Mislim da bi dobio malo pendrekom po kostima... Prekršaj "vrijeđanje službene osobe" - ne znam sad ovako na pamet, mislim da je oko 500-1000 kuna tako nešto... ali nisam siguran a ne da mi se sad izvlačit zakon...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Pa... Ja vozim auto još nisam počeo polagati po Sućurcu i malo dalje, rijetko kada idem s autom u split, znalo se desit da odem... Malo prije 17e godine me zaustavio policajac na onoj cesti od Solina prema Trogiru, Nisam mu dao vozačku ni osobnu sa pričom da mi je ostalo doma, bio sam vezan, svjetla upaljena i nisam pio niti prebrzavaoa, i pustio me... Jeben, vrlo jeben osječaj... Dobro ovo je jebena država, primaju policajci mito kao ništa... Ovaj recimo da te policajac zaustavi, ti otvoriš prozor (jer otvaranje vrata se smatra napadom na policajca??? I ispružiš dvijesto kuna rukom , jeli je to podmičivanje i jeli se podmičivanje kažnjava i kako se kažnjava?Rado bih volio da mi to malo pojasniš |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Besplatni pravni savjeti Kao prvo ne samo da ne smiješ otvarati vrata, nego i ruke moraš držati na volanu dok policajac od tebe nešta drugo ne zatraži. Ako namjeravaš podmititi policajca to nikako ne smiješ napraviti pred svjedocima. Ako nisi sam u autu, ni jedan policajac neće biti toliko blesav da to primi, jer je on u ovom slučaju u mnogo gorem položaju. Normalno da se možeš i probati napraviti blesav pa novac staviti u dokumente, ali,većini policajaca se zapravo i dokazivalo primanje mita jer su primili označene novčanice, pa i to može izazvati sumnju. Osnovno pravilo je da priznaš grešku i uvjeriš ga da ti nisi nesavjestan i opasan vozač. Za brzinski prekršaj ga trebaš uvjeriti da kasniš na spoj s curom ili da kasniš na fax... Pomaže i uvjeravanje o imovinskom stanju. Skrušen i pomalo preplašen glas koji podrhtava ni jednog policajca neće ostaviti ravnodušnim. Uljudan pristup je sigurno korisniji od bahatog prepucavanja. Ovo je zapravo više predavanje iz psihologije nego pravni savjet.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 16-12-06 u 23:43. |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
E, i šta ti znači "prebrzavaoa"? ![]() Citat:
To o čemu ti pričaš je pokušaj podmićivanja... i kažnjava se... pandur te lipo prijavi da si ga pokuša podmitit i tebe okrpe sa par mjeseci zatvora... inače, podmićivanje policije je kazneno djelo koje goni USKOK... Doduše, rijetki su panduri koji će te prijavit - puno je vjerovatnije da će pandur uzest 200 kuna i reć "ajde mali, i drugi put pamet u glavu"...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Dada, to me zanimalo hvala, prebrzavaoa sam mislio na voženje većom brzinom nego što je dozvoljeno... A recimo što se može desit da pandur digne stop znak a ti se ono tipa praviš blesav i produžiš... Što se onda dešava ako je sinja registracijsku? |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.