| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; Još malo o prometnoj dozvoli.... Prometna dozvola mi vrijedi do 07.02.2008. Da li mogu da koristim vozilo i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #361 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08
Poruka: 4
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Još malo o prometnoj dozvoli.... Prometna dozvola mi vrijedi do 07.02.2008. Da li mogu da koristim vozilo i 07.02. (četvrtak) ili dozvola prestaje sa valjanošću 06.02. "u ponoć"? I da li postoji određeni period vremena koji se toleriše ako prometna istekne (7 dana ili slično)? |
| | |
| | #362 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti zanimljivo. nisan o tome nikad razmišlja ![]() moj stav je i da prometna vridi do 24,00 sata 07.02. dakle cili taj dan. međutim to ionako nije bitno je kad ponovno registriraš auto (makar i puno kasnije), prometna će vridit od 00,00 sati 08.02.
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
| | #363 (permalink) |
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Oki doki! Čisto me interesiralo, jer nisam u Hrvatskoj a vraćam se 7-og, pa da me policija baš ne kažnjava zbog tog jednog dana ako me negdje zaustave. ![]() A u petak će već sve biti podmireno! ![]() Tnx! |
| | |
| | #365 (permalink) |
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Huh.... ![]() To bi značilo sljedeće s obzirom da polica osiguranja istječe 07.02.2008 u 11h (a nemam šanse da stignem do tada.......točnije stići ću tek navečer): - ako me policija zaustavi dok ne stignem u cro - nije problem (jer na zelenom kartonu ne stoji do koliko sati važi, mada je on povezan s policom ali mislim da samo njega gledaju) - ako se "čuknem" s nekim e onda je to problem Ili je to ipak malo zamršenije? |
| | |
| | #367 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
![]() ukoliko se osiguraš i nakon isteka police u roku od 30 dana i to kod iste osiguravajuće kuće, pokriva ti se i ona šteta koju si nanio u tom (neosiguranom) razdoblju. dakle, smatra se kao da si neprestalno bio osiguran.
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! | |
| | |
| | #369 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti da al da ja par dana nakon isteka osiguranja razbijen recimo marićev ferrari il kerumov maybach, ne da bi se ODMAH osigura kod iste osiguravajuće kuće nego bi provalija u stan čiče koji mi je proda police i u 3 sata ujutro ga prisilija da me reosigura ![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.