Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; Šta se može desit... pa dosta toga... to je cijeli niz prekršaja... nepoštivanje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-12-06, 12:05   #31 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Besplatni pravni savjeti

Šta se može desit... pa dosta toga...

to je cijeli niz prekršaja... nepoštivanje prometnog znaka (naime, pandur sa lizalicom je prometni znak) pa prolaz kroz crveno (naime, pandur sa lizalicom je ekvivalentan crvenom svjetlu na semaforu)... plus toga može bit ugrožavanje općeopasnom radnjom, može bit napad na službenu osobu...

Ali uglavnom na kućnu adresu će ti doć čestitka u plavoj kuverti...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 18:27   #32 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,928
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Dada, to me zanimalo hvala, prebrzavaoa sam mislio na voženje većom brzinom nego što je dozvoljeno...

A recimo što se može desit da pandur digne stop znak a ti se ono tipa praviš blesav i produžiš... Što se onda dešava ako je sinja registracijsku?
Pa to čak ni nije tako jednostavno.
Policajac ipak mora dokazati tko je upravljao vozilom.
Dovoljno je reći da je vozilo taj dan koristilo više osoba i da ne znate tko je od vas bježao policiji.
Naravno da sve osobe koje navedeš to moraju i potvrditi.

Ni jedan sudac ne može kazniti više osoba za jedan prekršaj.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 18:33   #33 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ne nego ti moraš reći tko je upravljao vozilom, ako je auto recimo na firmu, a u firmi zaposleno 5 osoba, naravno da ćeš reći nekoga od njih
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 19:40   #34 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ma dovoljno je reći da ste se vozilom služili i ti i tvoj otac i da ne znate tko je prije 2 mjeseca baš u to vrijeme upravljao vozilom.

Zapravo je jako mala vjerojatnost da će policija sjediti skrštenih ruku i slati plave koverte.
Vjerojatnije je da će te pokušati uloviti ili pronaći još isti dan.

Zadnji Uredio Maslow : 17-12-06 u 19:42.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 20:42   #35 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Jeli se može desiti da policajac nakon ne stanem na njegovu naredbu, da uđe u auto, upali sirenu i krene za mnom kao u Američkim filmovima?

Također, moram li stati ako me zaustavlja policajac koji kao nije u policijskoj odori i kako se ta odora definira?

Hvala
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 21:38   #36 (permalink)
Nježni predator

Naravno.
Moram prvo napomenuti da sam prešao na točkovima više od milion km.
To mi se do sada dvaputa dogodilo, i to ne zbog bježanja nego zato što sam skrenio u sprednu ulicu ispred policijske patrole.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 21:44   #37 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Jeli se može desiti da policajac nakon ne stanem na njegovu naredbu, da uđe u auto, upali sirenu i krene za mnom kao u Američkim filmovima?
Može li se desit? Može, naravno... Zašto ne bi moglo?

Citat:
Također, moram li stati ako me zaustavlja policajac koji kao nije u policijskoj odori i kako se ta odora definira?
Kako to misliš "kao nije u odori"? Misliš pandur u civilu? Pa on se mora predstavit kao policajac i pokazat službenu iskaznicu...

Kako se odora definira? Pa kao odora... ne znam kako bi definirao odoru...

Citat:
Hvala
Molim.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-06, 22:18   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 81
Zolik se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
ma svinjarevčani su rođeni sa F kategorijom

@ Zolik, zakaj su tvog frenda ulovili? sigurno je napravio neki prekršaj ili neš... neće te zaustavit bezveze
Sorry kaj nism dugo odgovorio, neznam kaj mu je bilo tocno, ali nije bitno, uskoro cu poloziti pa cu se strpiti jos malo. Hvala
Odgovori sa citatom
Star 18-12-06, 23:15   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-11-06
Godina: 20
Poruka: 3
*giani_zg* se izdvaja iz mase

Prvo da pohvalim temu...aj imam i ja jedno pitanje! Nisam platio kaznu neku od 500 kn i bio pozvan na sud, zamjenili mi to za dobrovoljni rad...i kad ja mogu ocekivati poziv na to i sta ako se ne odazovem tom pozivu kad (ako) dode?!?!?
*giani_zg* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-06, 23:30   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 81
Zolik se izdvaja iz mase

Morat ces skupljat smece po cesti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108