| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; Šta se može desit... pa dosta toga... to je cijeli niz prekršaja... nepoštivanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Šta se može desit... pa dosta toga... to je cijeli niz prekršaja... nepoštivanje prometnog znaka (naime, pandur sa lizalicom je prometni znak) pa prolaz kroz crveno (naime, pandur sa lizalicom je ekvivalentan crvenom svjetlu na semaforu)... plus toga može bit ugrožavanje općeopasnom radnjom, može bit napad na službenu osobu... Ali uglavnom na kućnu adresu će ti doć čestitka u plavoj kuverti...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
Policajac ipak mora dokazati tko je upravljao vozilom. Dovoljno je reći da je vozilo taj dan koristilo više osoba i da ne znate tko je od vas bježao policiji. Naravno da sve osobe koje navedeš to moraju i potvrditi. Ni jedan sudac ne može kazniti više osoba za jedan prekršaj.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Besplatni pravni savjeti Ma dovoljno je reći da ste se vozilom služili i ti i tvoj otac i da ne znate tko je prije 2 mjeseca baš u to vrijeme upravljao vozilom. Zapravo je jako mala vjerojatnost da će policija sjediti skrštenih ruku i slati plave koverte. Vjerojatnije je da će te pokušati uloviti ili pronaći još isti dan.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 17-12-06 u 19:42. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Jeli se može desiti da policajac nakon ne stanem na njegovu naredbu, da uđe u auto, upali sirenu i krene za mnom kao u Američkim filmovima? ![]() Također, moram li stati ako me zaustavlja policajac koji kao nije u policijskoj odori i kako se ta odora definira? Hvala |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Besplatni pravni savjeti Naravno. Moram prvo napomenuti da sam prešao na točkovima više od milion km. To mi se do sada dvaputa dogodilo, i to ne zbog bježanja nego zato što sam skrenio u sprednu ulicu ispred policijske patrole.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #37 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
![]() Citat:
Kako se odora definira? Pa kao odora... ne znam kako bi definirao odoru... Molim.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-06 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 3
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Prvo da pohvalim temu...aj imam i ja jedno pitanje! Nisam platio kaznu neku od 500 kn i bio pozvan na sud, zamjenili mi to za dobrovoljni rad...i kad ja mogu ocekivati poziv na to i sta ako se ne odazovem tom pozivu kad (ako) dode?!?!? |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
« Teške tjelesne ozljede
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.