| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; PITANJE: Ako se u ugovoru o radu radni tjedan vodi od pon do pet,a sub i ned su dani ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #442 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 5
![]() | Brisanje iz kaznene evidencije Ljubazno vas molim za pomoc, moga sina su kaznili (novcano) za posjedovanje male kolicine marihuane (jedan smotuljak) prije 4-5 godina. Sada mu je potrebna Potvrda o nekaznjavanju pa me zanima kada se spomenuta kazna brise iz kaznene evidencije te da li moze dobiti spomenutu Potvrdu. Unaprijed hvala! |
| | |
| | #443 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Mislim da može... Prolistaj malo ovu temu.... Netko je napisao da nije to potvrda o nekažnjavanju, nego potvrda da se protiv tebe ne vodi kazneni postupak... Edit evo ga: Citat:
Citat:
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 06-05-08 u 10:47. | ||
| | |
| | #444 (permalink) |
Poruka: 5
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Hvala na brzom odgovoru Berto! Njemu je potrebno za dovivanje radne dozvole u inozemstvu? znaci to nije potvrda o nekaznjavanju nego da se ne vodi kazneni postupak, ok a di se ta potvrda dobije,molim vas ako netko zna |
| | |
| | #446 (permalink) |
Poruka: 3
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti A i ja bi nešta pitala-jel može hehe... – apsolutna zastara za prekršaj iznosila je 2 GODINE - ona je promjenjena na 4 GODINE, za sada hehe 1. koga če obuhvatiti, nova pravila zastare. - stare okrivljenike ili samo nove okrivljenike, na prekršajnom sudu. |
| | |
| | #448 (permalink) | |
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
- ko pita ne skita.... | |
| | |
| | #449 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
Ako se ne varam, izmjenjeni Zakon o prekršajnima stupio je na snagu 01.01.2008. godine. Dakle, ako si prekršaj počinio ove godine, zastara ti je 4 godine.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #450 (permalink) | |
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Prijašni odgovor me je jako razveselijo gospodine Damfisk. Sumljam da drugi ne djele moje mišljenje. Citat:
-ako bi još protumačili kako doči do "društveno koristan rad" jer o ovoj temi to baš nije protumačeno previše. 1. Neplatit kaznu i čekat poziv od prekršajnog suda. 2. koristit pravni ljek (žalit se) i onda čekat poziv od prekršajnog suda. Ovaj put se unaprjed zahvaljujem... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
« Predugovor o zaposlenju
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

vjerojatno radi nekog prekršaja iz javnog reda i mira
)