| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; ma bit mog pitanja je.... DALI ITKO MOZE TJ.TREBA OBAVJESTAVAT MOJE ROSITELJE O MOJIM PRESUDAMA,OBAVEZAMA SUDKIM ITD.POSTO ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-09-08
Poruka: 2
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti ma bit mog pitanja je.... DALI ITKO MOZE TJ.TREBA OBAVJESTAVAT MOJE ROSITELJE O MOJIM PRESUDAMA,OBAVEZAMA SUDKIM ITD.POSTO SAM JA PUNOLJETNA OSOBA?!?! pod te obaveze ubrajam zastitnu mjeru POJACANOG NADZORA,koju mi je sud odredio uz uvijetnu kaznu od 2 god.(7 mj.zatvora)..zato sto sam 2 puta pao s travom i nisam isao na testiranja kad sam trebao po uputi suda.. pa me zanima i koja je tocna uloga tog "pojacanog nadzora".. |
| | |
| | #502 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-08 Lokacija: Pazin Godina: 21
Poruka: 5
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti a ok, tnx...još samo da Vas pitam da li je kasno da se kazna zatvora zamijeni sa radom za opće dobro na slobodi i da li to mogu zahtjevat u žalbi ili moram tražit direktno na sud? |
| | |
| | #503 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 261
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Molim vas, zanima me u vezi odšete za prometnu koju sam imala..liječenje mi je završilo u 6.mj. bila sam na bolovanju 2 i pol mjeseca, radilo se o ozljedi na radu..predala sam svu medicinsku dokumentaciju svom odvjetniku koji je pokrenuo proces protiv osiguranja od osobe koja me udarila i bila 100% krivac i trebala bi za nekih mjesec dana dobiti ponudu od tog njenog osiguranja..No nedavno sam predala med. dokumentaciju i sve potrebne papire za prijavu nesretnog slučaja u osiguranje po kojem sam osigurana (kao i svi zaposlenici moje firme) od prometnih nezgoda te sam od njih dobila odgovor da ću dobiti obavijest u roku od 3 tjedna na kućnu adresu..sad me zanima jel ima netko iskustva dal će mi oni ponuditi neku svotu ili o kakvoj se točno obavijesti radi? Oni su pregledali i zaprimili sve papire jer rečeno mi je bilo da ih mogu predati tek kad mi liječenje bude gotovo, hvala.. |
| | |
| | #504 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti ček, malo ![]() jel bila ozljeda na radu pored prometne? nisi baš jasna ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #506 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti osin ako nisi vozač onda to nije ozljeda na radu nego u vezi rada al nema veze dobit ćeš ponude od obje osiguravajuće kuće (ako su različite)
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #507 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 261
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti bila sam vozač, priznata mi je ozljeda na radu jer se radilo o odlasku sa posla prema kući. Da znam da ću dobiti ponudu od obje osiguravajuće kuće, samo me zanima dal ću dobiti ponudu odmah sad za tjedan-dva kad stigne ta obavijest, mislim to je to? |
| | |
| | #508 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti nisi profesionalni vozač (pretpostavljan) pa je to ozljeda u vezi rada, a ne na radu (al nije bitno). ponude ćeš dobit. kad? to ti nitko ne može odgovorit. osin možda onog ti koji piše ponudu
| | |
| | #510 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti ma to je u biti isto tj. dobit ćeš lovu ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:40.