| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; De ti sebi nabavi onu pljucu na vodu i uživaj Bar ćeš bit siguran da ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti De ti sebi nabavi onu pljucu na vodu i uživaj Bar ćeš bit siguran da nećeš sam sebe ubit ![]() A ako misliš da ti pištolj treba za samoobranu-varaš se Pamet u glavu i za ništa ti neće trebati. ![]() Još si mlad.... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Besplatni pravni savjeti Kupi si plinski, njega smiješ imati, ne treba ti liječnički i neće ti ga oduzeti ako ne budeš nikom prijetio sa njim. Nisam odmah napisao ali slažem se sa Eowyn i Damfiskom: NE TREBA TI PIŠTOLJ!!! Oružje nije igračka!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 20-12-06 u 00:00. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
Može bit od nedorvoljenog nošenja oružja preko ugrožavanja općeopasnom radnjom ili sredstvom pa do pokušaja nanošenja teških tjelesnih povreda ili pokušaja ubojstva. U prevodu - možeš ić u zatvor a možeš i platit par tisuća kuneja... pa ti biraj A inače, nošenje pištolja ti je jaaaaaako pametno...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti O majke ti mile!!! E sad ga stvarno pretjeruješ!!! Mislim, jesu besplatni pravni savjeti, ali opet, ne treba to zloupotrebljavat...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
Pa bila sam pitat na osiguranju i kazu da bi se predugo cekalo na naplatu i rjesenje od suda, da oni to prema zapisniku odreda pa ukoliko prekrsajni odluci u moju korist, vratit ce mi lovu. Pitaj boga, meni to sve smrdi. Zapisnik je napisala policija poslije nesrece, ja ga uopce nisam potpisala. Potpisala sam samo potvrdu o alko-testu. Zapisnik sam prvi put vidila na prvom rocistu, sad je bilo i drugo di se nisu pojavili ni policajci, a ni vlasnik motora. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Besplatni pravni savjeti wow, super tema! evo 4 pitanja 1. Pred 3 mjeseca sam zaustavljen tijekom rutinske kontrole i skuzili su da mi je 2-3 tjedna prije istekla prometna. Nisam bio svjestan da sam u prekrsaju. Jednostavno sam zaboravio Uglavnom, prosao sam sud i sve te gluposti, sad ocekujem kaznu. Sta me ocekuje? 2. Kao i svake subote, u rane sate idem doma i po kriteriju da je 0.1 promila = pijana osoba, ja sam pijan ko guzica. Da me uhvate platio bi kaznu, izgubio dozvolu. Kolka kazna, kolko dugo bez dozvole? i da li ide jos nesto uz sve to? 3. Ako je nastavljanje voznje iako te policajac stopa jednako prolasku kroz crveno, da li mi se u situacijama koje su opisana u 1. i 2. pitanju isplativije i pamentnije nastavit vozit? 4. Zivim u Rijeci van centra i cijelo naselje koriste predzadnju stanicu autobusa za parkiranje. Jer imamo napravljen kao mali centar di nam je trznica, supermarket, banke, ljekarna itd. S obzirom da se nema di parkirat, od stoljeca sedmog koristi se spomenuta autobusna stanica. Znaci autobus tamo nikad nije stao i uvijek je stanica krcata autima. Naravno, to nikad nije smetalo jer je to predzadnja stanica daleko od centra grada. Tako sam i ja jednom prilikom stao tamo 15ak minuta da bi otisao u banku i kad sam se vratio dobio sam kaznu od 500 kn. Naravno, nisam platio. To je bilo u 4. mjesecu. U 8. mjesecu dobio sam upozorenje i nekakvu prijetnju o ovrhi... itd. Nisam platio. Cekam da vidim sta me slijedi. Pa eto, mozda me postedis duplanja kazne ili tako neceg. Sta me ocekuje? sta mogu? Da platim odma ili da cekam? Nisam se zalio na vrijeme, sad je vec kasno. A ionako se nisam znao sta da se zalim kad zakon nije na mojoj strani... I samo da komentiram jos... Ono sto si napiso da nema policajca koji se nece smilovat na drhtav glas, priznanje krivice, molbe, objasnjavanje imovinskog stanja, opravdavanje itd... Ima, i svi rade u Rijeci. Govna jedna, ni jedan se jos nije smilovo, placam kazne za prebrzu voznju jer vozim 63 km/h i nista im ne znaci da sam student i da nemam otkud platit...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Besplatni pravni savjeti Citat:
Pazi, kad ti prekršajni predmet uđe u zastaru - a hoće garant - to ti je dvije godine od dana kad je počinjen prekršaj Kad ti uđe u zastaru ODMAH se obrati osiguranju PISMENIM PUTEM i traži lovu natrag jer nisi kriva za nastalu štetu... Ako ne vrate - odmah (ISTI MOMENAT) ih tužit, dobit će sigurno a na taj iznos idu i kamate!!!!!!
| | |
| | #59 (permalink) | |
1. vožnja bez važeće vozačke dozvole - kazna je 300 kn (plus troškovi postupka 150-200 kn)... "zaboravio sam da mi je istekla" se ne prihvaća kao opravdanje... 2. vožnja u alkoholiziranom stanju ako je alkohol do 0,5 - kazna iznosi od 500 do 1.500 kn (najčešće je 500 kn) plus eventualno 1 kazneni bod - ova strža kazna izriče se ako si počinio prekršaj u takvom stanju... ako te samo zaustavi, onda je 500 kn 3. NIKAKO!!!! Uvijek se treba zaustavit... ne smiješ odbit alko-test, odbijanje je automatski prekršaj... 4. pogrešno parkiranje - ne znam kako ide u Rijeci, ali u Splitu ti se kazne za pogrešno parkiranje naplaćuju rekordnom brzinom jer ta lova ide u gradski proračun Ako je došla obavijest o ovrsi moraš platit, nema pomoći Ako ti je došla opomena pred ovrhu onda se možeš pravit blesav, ili plati - ponavljam, ne znam kako to funkcionira u Rijeci... u Splitu to izvršavaju odmah - i nema vrdanja, moraš platit I na kraju: Nisam rekao da nema policajca koji se neće smilovat - rekao sam da možeš pokušat sa tom spikom, ali da ne vjerujem da će ti upalit... možda ako si žensko, imaš plavu kosu, napućene usne, velike sise i suknju do pola pizde... u protivnom - nema milosti.
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Besplatni pravni savjeti 1. Nije vozacka, nego prometna. I proslo je 3 tjedna. Znam da nije opravdanje da nisam znao, ali to je jedino opravdanje koje imam. 2. Recimo 1.5 promila, kakva je kazna u tom slucaju? 3. Ako zaustavljanjem gubim vozacku, placam globu, pokrece se prekrsajni postupak itd... zasto stati? Kolka je kazna ako nastavim vozit? 4. Kad dode rijesenje o ovrsi, oce li i dalje bit ista kazna za platit ili cu morat platit duplo, ili stajaznam... hvala na odgovorima
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti |
« Predugovor o zaposlenju
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

Bar ćeš bit siguran da nećeš sam sebe ubit