Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Besplatni pravni savjeti u Znanost forumu; Moze li mi netko malo pojasniti ovaj clanak zakona "Članak 130. stavak 1. Zakona o prekršajima&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-01-07, 12:50   #81 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Poruka: 1
Dogma se izdvaja iz mase
Exclamation Članak 130. stavak 1. Zakona o prekršajima

Moze li mi netko malo pojasniti ovaj clanak zakona "Članak 130. stavak 1. Zakona o prekršajima" ,moj mail je zeer0@net.hr

Zadnji Uredio Dogma : 08-01-07 u 12:54.
Dogma je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 13:26   #82 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Besplatni pravni savjeti

Pa šta ti tu nije jasno?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 00:32   #83 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-01-07
Godina: 23
powerslave111 se izdvaja iz mase

evo samo jedno kratko pitanjce:

koliku kaznu mogu ocekivat ako me policija zaustavi a auto mi nije osigurano i tehnicki pregled istekao prije 2god.

Hvala !
powerslave111 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 12:14   #84 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Godina: 25
tipacdripac se izdvaja iz mase
uhhuhuhu

Bok
Jednom su me prilikom zaustavili pijanog i kaznili me. Sve bi bili u redu da sam otisao na sud, ali posto sam bio odsutan nisam otisao na sud. Sud se odigrao bez mene i dobio sam nebuloznu kaznu, a u obrazlozenju pise da sam napravio stvari koje nisam. Zelim se zaliti, pa me zanima dali sam dobio ako dokazem, samo, da sam bio vezan( to je sitnija pogreska postupka) i koliki su sudski troskovi ako izgubim? kazna je 4000kn
cya m8s
tipacdripac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 16:36   #85 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: powerslave111 Pogledaj Poruke
evo samo jedno kratko pitanjce:

koliku kaznu mogu ocekivat ako me policija zaustavi a auto mi nije osigurano i tehnicki pregled istekao prije 2god.

Hvala !

Ako voziš neregistrirano vozilo - kazna je najmanje 5.000 kn

Ako nemaš osiguranje - kazna je (mislim) isto tako

Da se mene osobno pita - ja bi te zatvorio.

Eto
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 16:39   #86 (permalink)
doctor queñones

Re: uhhuhuhu

Citat:
Pravi autor: tipacdripac Pogledaj Poruke
Bok
Jednom su me prilikom zaustavili pijanog i kaznili me. Sve bi bili u redu da sam otisao na sud, ali posto sam bio odsutan nisam otisao na sud. Sud se odigrao bez mene i dobio sam nebuloznu kaznu, a u obrazlozenju pise da sam napravio stvari koje nisam. Zelim se zaliti, pa me zanima dali sam dobio ako dokazem, samo, da sam bio vezan( to je sitnija pogreska postupka) i koliki su sudski troskovi ako izgubim? kazna je 4000kn
cya m8s

Žalit se možeš, nitko ti ne brani.

Ako samo pobijaš žalbu u tom dijelu koji govori o pojasu, onda će kaznu umanjit - a ostat će na snazi onaj dio kazne za vožnju u alkoholiziranom stanju.

Sudski troškovi iznosit će 150-200 kn
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 19:15   #87 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-06-06
Godina: 20
Poruka: 46
ivanxxx se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanxxx

Moze mi neko rec jel ono iz ustava "nepovredivost doma" vrijedi za one sta naplacuju hrt pretplatu, jer frajer mi je doso na vrata i cuo da radi tv pa mi je reko da ne placam pretplatu i da me mora upisat, ja sam mu reko da nemam tv a on je uso u hodnik i vidio tv u sobi i napiso mi to za pretplatu i platio sam par puta. Pa sam odjavio tv i dosli su ga zapecatit (neki stari) i sad kad dodju u kontrolu jel ih moram pusti unutra jer se ponasaju ko da za njh nis ne vrijedi
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 19:48   #88 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,067
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ivanxxx Pogledaj Poruke
Moze mi neko rec jel ono iz ustava "nepovredivost doma" vrijedi za one sta naplacuju hrt pretplatu, jer frajer mi je doso na vrata i cuo da radi tv pa mi je reko da ne placam pretplatu i da me mora upisat, ja sam mu reko da nemam tv a on je uso u hodnik i vidio tv u sobi i napiso mi to za pretplatu i platio sam par puta. Pa sam odjavio tv i dosli su ga zapecatit (neki stari) i sad kad dodju u kontrolu jel ih moram pusti unutra jer se ponasaju ko da za njh nis ne vrijedi
mislim da ne smiju. po slovu ustava, to smije samo policija i to s nalogom i uz još dva svjedoka (osim ako se ne radi o potrebi sprečavanja počinjenja težeg kaznenog djela). pa ti njih nemoj pustiti u kontrolu osim ako se ne pojave s cajkanima.

damfisk?
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 23:59   #89 (permalink)
doctor queñones

upravo tako, štovani kolega Ševa

Potpuno si u pravu.
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 00:02   #90 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,118
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Lol, to smo učili na satovima Politike i Gospodarstva....... Sad sam se tek sitio.... Šteta što sam ja samo piljio u klupu ispred....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: besplatni pravni savjeti, pravni savjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114