| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi čačićevo razrješavanje sudaca u Znanost forumu; baš čitam danas da u HNS-ovu programu između ostaloga stoji da bi oni razrješavali dužnosti suce s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | čačićevo razrješavanje sudaca baš čitam danas da u HNS-ovu programu između ostaloga stoji da bi oni razrješavali dužnosti suce s najviše zastara godišnje. e sad, možda oni ne čitaju ustav republike hrvatske s vremena na vrijeme, a možda se samo prave blesavi jer ovo obećanje dobro zvuči ali suci se nakon ponovnog izbora (nakon prvog, petogodišnjeg mandata) imenuju doživotno. misle li oni mijenjati ustav ili šta? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: čačićevo razrješavanje sudaca da, i meni je bila to stavka malo čudna ... osobno mislim da bi mogli dobiti podršku za izmjenu Ustava, ali nisam siguran da je to poželjno .... kako god okreneš to je uplitanje u nezavisnost sudstva, ma koliko god to trenutno (sređivanje ljenosti i nerada) bilo potrebno .... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: čačićevo razrješavanje sudaca Da nisi napisao ovu zadnju rečenicu - ja bih. Malo su mi čudni u zadnjih par dana, pa se bojim da, nastave li ovako, neće imati priliku mijenjati ni jedan članak zakona, a kamo li Ustav. Ko da su i oni u panici zbog Milanovića.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cacicevo, razrjes avanje, sudaca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.