| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Dvostruka mjerila? u Znanost forumu; BBC NEWS | Asia-Pacific | Australian pub bars heterosexuals Citat: A gay pub in the city of Melbourne has won the ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Dvostruka mjerila? BBC NEWS | Asia-Pacific | Australian pub bars heterosexuals Citat:
Ovo je, po meni, malo previše prava ... jednakost da, ali ovo su posebna prava. Njima smetaju heteroseksulaci, pa im zabranjuju ulaz, i to još sud podrži? Ovakve stvari nikako ne bi smjele postojati. (i ako neko misli početi izražavati primitivizam u ovom topicu, nek pogleda kaj mi piše ispod nicka, ovo je za normalnu raspravu oko prava i dvostrukih mjerila, ne za izražavanje debilizma) | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? apsolutno se slažem, silencio i očito ne traži se jednakost uvijek. a valjda dođe kao neka pozitivna diskriminacija.. ![]() ma dovoljno bi bilo da jedino skinjarama bude zabranjen ulaz. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? Stvarno debilno! Al opet pitam se zašto bi heteroseksualci uopče htjeli ulazit unutra,osim ako ne žele da ih prepipaju! Uostalom kak oni znaju tko je gay a tko nije!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Dvostruka mjerila? Ja sam negdje pročitao da je taj klub prije bio otvoren za sve...ali se onda počela skupljat gej populacija koja je tražila da se zabrani ulaz svima koji su hetero... To je odgovor na tvoje pitanje Eleonora...nije stvar u tome "zašto bi htjeli"...ljudi su naučili dolazit u svoj omiljeni kafić a sad odjednom samo pederi smiju unutra... Inače sam apsolutno protiv ovakvih stvari...jasno mi je da oni osnuju svoj klub ili nešto slično ali iz objekta koji je bio otvoren za sve,protjerivati i zabranjivati ulaz onima koji nisu gej je krajnje kretenski...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dvostruka mjerila? I ja sam protiv "prava iznad prava". Manjinske skupine bilo koje vrste trebaju imati svoja prava, ali njihova prava trebaju prestati tamo gdje počinju ugrožavati tuđa prava, a to je ovdje slučaj. Na ovaj način većina postaje ugrožena od manjine.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? A koji kreteni,stvarno glupo i debilno od njih! Onda mi se bune da su oni kao diskriminirani,jadnici,jadni! Kaj je najgore več su u neku ruku postali prihvačeni u društvu,sad će sve to otić k vragu!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? ne odobravam to, ali u neku ruku ih mogu razumjeti. Ako priđu bilo kojem dečku u nekom kafiću, dobit će batine. Ovako,ako znaju da su svi dečki u klubu gej imaju šanse naći partnera, a pritom ne zaraditi par fraktura ![]() opet, kažem, ne odobravam, ali razumijem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? Kad se malo bolje razmisli, ovo i nije tako loše. Jer - sad će svaki gazda moć mirne duše, i sasvim zakonito, pred svoj kafić stavit natpis: ZABRANJENO ZA PEDERE!!!!!! Jer, ako je legalna odluka da heteroseksualci ne smiju ući u gay bar, onda je sasvim logično, pošteno i zakonito (u smislu gore navedene sudske odluke) da i hetero-bar zabrani pristup homoseksualcima. Dakle, nije svako zlo za zlo. P.S. Ja mislim da je ovaj sudac razmišljao kao i ja, i svojom odlukom na "mala vrata" omogućio vlasnicima kafića da zabrane pristup pederima. Svaka čast za suca!!!! Bravo!!! ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: Dvostruka mjerila? hehe .. zanimljiva analiza kolega damfisk ![]() da, slažem se sa tim načinom razmišljanja. čak ga i podržavam, jer ako oni oće zabranit ulazak heteroseksualcima, onda neki mjesto gdje se heteroseksualci okpujaju ima sva prava zabranit ulazak pederima ... u svakom slučaju biće zanimljivo gledat kaj bu se dogodilo kad neki lokal to napravi ... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvostruka, mjerila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!