| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Dvostruka mjerila? u Znanost forumu; ne znam ... zato sam i reko da će biti zanimljivo gledat. nisam 100% siguran da se na njih ne mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,894
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? Pa mislim da je obrazloženje sudske presude glasilo "heteroseksualci su ulazili u bar i provocirali, vrijeđali i zloslavljali gay goste"
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? Kad bi netko i zabranio ulaz pederima,to bi odma završilo na vijestima i na sudu! Jer njih naravno nitko ne smije dirati,oni su manjina! Ne podnosim tu nepravdu!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvostruka mjerila? Citat:
Ovo prvo,da,al ovo drugo,kaj to nije kao moguče samo kod hetero ljudi,il su pederi mutirali!Množe se diobom! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-06-07 Lokacija: trenutno zg Godina: 22
Poruka: 14
![]() | Re: Dvostruka mjerila? ne gledam na to kao dvostruka mjerila..ljudima(u ovom slučaju homoseksualcima)je lakše imati svoj pub gdje je svatko na svome-i krug ljudi koji se više manje zna,bez ikakvog straha da će naletit neka pijana ekipa u pub i počet radit sranja.to je čisto radi njihove zaštite,ovako kad izlaze-znaju da ne riskiraju previše.onaj tko želi tražit frendove gay neka ode u drugi pub koji nema izdanu zabaranu.zar se takve tkz diskriminacije ne događaju na svim mjestima?samo što u sharatonu neće na ulaznim vratima pisat-onima bez novca ulaz zabranjen..ako je odjednom nešto na papiru-onda nam smeta ali sve druge vrste dvostrukih mjerila zaboravljamo u težnji da ne spadnemo u kategoriju(nama je nešto zabranjeno i onemogućeno)pustite ljude da žive,zašto bi uostalom ulazio u pubove gdje su samo homo,ako si ti hetero?radi znatiželje?zar to nije malo nepotrebno htijenje,pa nije to cirkus ili zološki vrt gdje češ vodit prijatelje na razgledavanje.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvostruka, mjerila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!