ti si neka dobra duša, al moram ti reć da ćeš morati apgrejdat spisak jer nemaš novoimenovanih javnih bilježnika na njemu ( i bez tog spisak ti je hvale vrijedan)![]()
Raspravljate o temi JAVNI BILJEŽNIK - Javno bilježnički uredi - Javni bilježnici u Pravo forumu, dio Znanost foruma; JAVNI BILJEŽNIK - Javno bilježnički uredi - Javni bilježnici - Imenik 31300 BELI MANASTIR Verica Rok Sveti Martin 8 Telefon: ...
ti si neka dobra duša, al moram ti reć da ćeš morati apgrejdat spisak jer nemaš novoimenovanih javnih bilježnika na njemu ( i bez tog spisak ti je hvale vrijedan)![]()
Evo ja naletjeh na meni nepoznatu novu javnu bilježnicu () pa neka se i ona nađe...........
STOJANOVIĆ NATALIJA Sisak, Stjepana i Antuna Radića (044) 522 708
Alea iacta est!
Javna bilježnica iz Belog Manastira Verica Rok prelazi u Osijek i do 24.6 prima stranke, te nakon toga prelazi ili bolje rečeno vraća se u Osijek. BM ostaje do novog natječaja bez j.bilježnika iako postoji dogovor s Općinskim sudom o preuzimanju dijela poslova..
zar BM nije dovoljno veliko mjesto da ima svog bilježnika
evo i koristan link...
http://www.hjk.hr/Default.aspx?tabid=66
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Itekako je dovoljno mjesto i imat će ga ponovno nakon natječaja Ministr.pravosuđa. To što sam napisao vratila se znači da je ona iz Os( ali željela se vratiti u Osijek, javila se na taj famozbni natječaj i ponovno je dobila mjesto u Os) ali je bila ovdje postavljena za j.bilježnicu jer u Baranji nitko nema položen j.bilježn.ispit iako čujem da i tu ima pomaka jer su neki pred polaganjem. Sad prvi najbliži je u Dardi ili naravno u Osijek
evo još jedan koristan link na Zakon o javnom biljeĹľništvu - Zakon.hr
Od prošlog ponedjeljka Beli Manastir ponovno ima javnog bilježnika, koji se samo prebacio iz Darde u B.Manastir. Telefonski broj kao i radno vrijeme ostaju isti, jedino je adresu promijenio...