| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Jedna tuca u Znanost forumu; E ovako ekipa se skupila i isli do jednog lika pred kucu da jedan solira s njim. I onda je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Jedna tuca E ovako ekipa se skupila i isli do jednog lika pred kucu da jedan solira s njim. I onda je njegov stari iziso i nest srao neke je prepozno. i evo sad ide murija i ispituje. koje oni imaju ovlasti. koje ja imam ovlasti ajd govorite mogu mi svaki tren doc na vrata dali ja mogu odbit govorit i sta ide poslje toga ak se odbije Zadnji Uredio Saitek : 03-01-08 u 19:46. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Jedna tuca Citat:
e jedino mi nije jasno Članak 64. Policijski službenik ovlašten je uputiti zapovijed skupini osoba da se raziđe ako se skupina protupravno okupila i protupravno se ponaša te tako može izazvati nasilje. Ako se skupina ne raziđe, dopušteno je uporabiti sljedeća sredstva prisile: 1. posebna motorna vozila, 2. tjelesna snaga, 3. palica, 4. kemijska sredstva, 5. mlazovi vode, 6. službeni pas, 7. službeni konj. Preuzeto s Zakon o policiji - mup.hr sluzbeni konji? | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna tuca možeš odbit govorit, možeš tražit odvjetnika (ako ćeš ga platit), policija te može zadržat do 24 sata (iznimno 48) al onde te trebaju privest istražnom sucu i podnit kaznenu prijavu za neko kazneno djelo il pustiti
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna tuca jok ![]() doduše postoje kaznena djela kod kojih je obrana (odvjetnik) obvezna i ako ga ne moš platit država ga ti ga plaća, kaz.djela di ti se može izreć dugotrajni zatvor, ako ti sudac odredi pritvor, ako si nijem, gluh i nesposoban da se sam braniš al viruj ne želiš bit u takvon slučaju ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Jedna tuca Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 4
![]() | Re: Jedna tuca Citat:
__________________ Nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna tuca Citat:
![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:20.