| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Kako iseliti bivšeg supruga iz stana koji je isplačen u Znanost forumu; Molim Vas da mi odgovorite kako "izbaciti"bivšeg supruga iz stana s obzirom da je svota koju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 3
![]() | Kako iseliti bivšeg supruga iz stana koji je isplačen Molim Vas da mi odgovorite kako "izbaciti"bivšeg supruga iz stana s obzirom da je svota koju je tražio kao naknadu isplačena čak par dana prije dogovorenog datuma koje je rješenjem donio sud.Naime unatoč isplati dala sam mu rok od mjesec dana da se snađe no sada on ne želi izaći jer kako veli kapario je stan koji nije useljiv.Unaprije se zahvaljujem ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako iseliti bivšeg supruga iz stana koji je isplačen tužba za smetanje posjeda s privremenon mjeron iseljavanja iz stana
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Kako iseliti bivšeg supruga iz stana koji je isplačen Ako se piše tužba onda to traje zahvaljujući ažurnosti naših sudova.No nije mi jasno što znači privremena mjera za iseljavanje.Što se može dogoditi ako promijenim bravu i ne dopustrim mu više ulazak s obzirom da se ne vodi kao vlasnik ni kao suvlasnik u zemljišnim knjigama.?Naime njegovu sam polovicu kupila i na temelju kupoprodaje uknjiženo je pravo vlasništva na mene i sina. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako iseliti bivšeg supruga iz stana koji je isplačen možeš i to. a šta će se dogodit, pravno vjerojatno ništa, al računaj da bi i on te moga tužit za smetanje posjeda. a to ovisi o vašem dogovoru jer vlasništvo i posjed nisu ista stvar. a za ostalo mi triba vidovnjak
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Kako iseliti bivšeg supruga iz stana koji je isplačen Hvala na odgovoru ,tako sam i mislila znajući da vlasništvo i posjed nisu ista stvar.no nažalost od dogovora niš jer ta individua ne priznaje ni zakone a kamoli dogovore. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Kako iseliti bivšeg supruga iz stana koji je isplačen Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.