Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju u Znanost forumu; c/p sa jednog foruma Dugo sam razmisljao hocu li ovo staviti na net ali posto sam u dva tjedna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-03-07, 15:30   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-11-04
Godina: 22
Poruka: 99
cajkamaster se izdvaja iz masecajkamaster se izdvaja iz masecajkamaster se izdvaja iz masecajkamaster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku cajkamaster
Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju

c/p sa jednog foruma

Dugo sam razmisljao hocu li ovo staviti na net ali posto sam u dva tjedna dvaput vec ovo dozivio smatram da trebam podijeliti ove informacije sa svima

Naime nedavno sam imao bliski susret sa plavcem jednim koji je tvrdio da me upucao sa laserom na 93 kmh, a ja isao u drugoj cca 65 i znao sam da laze

sa 5 metara pokaze pistolj i gore svijetli 93 stvarno.. ja kazem to nije moja brzina a on krene sa spikom jel ti to tvrdis da ja lazem i sl...

malo se navlacili i ja trazim da vidim brzinu a ono pistolj ugasen vec. ja reko i sta sad, i kaze on cekajte da upalim zadnju izmjerenu i da da vidim i ono pise 93 kmh, svijetli lampica LIMIT i dolje pise LIMIT ADJ.

sve to meni sumnjivo , ali posto je bilo u gradu trazim ja manju kaznu i kao posto sam posten spusta mi na 300, i posto nisam imao para odem na bankomat i u medjuvremenu nazovem javora iz gzone (banner koji se vrti gore) koji mi objasni sto znaci ovo limit na pistolju...

dakle pistolj kada vam policajac izmjeri brzinu mora ovako izgledati

dakle gore brzina, dolje udaljenost na kojoj vas je upucao, a na aparatu mora goriti gornja lampica, zelena pored opcije MEAS(URE)

dosao ja natrag do policajca i pokazao mu da znam i ja nastelovati da pise sto god zelim pa je pocela prica da je on procjenio od oka moju brzinu i nastelovao pistolj jer nije stigao upucati me i sl

za dva tjedna u osijeku me upuca motoris kao sa 71 kmh a ja isao 55 max...

i pogledam pistolj ono isto namjesteno, i kad sam mu rekao da znam sto je napravio naglo okrece temu i kao mogu ici

ajmo sada pojasniti

dakle ova druga opcija na pistolju, LIMIT, sluzi za to da npr policajac nastima limit na 65 i onda dok nekoga gadja pistoljem ukoliko je brzina iznad 65 pisti pistolj a ako je ispod ne reagira , dakle da zna bez da gleda u ekran tko ide preko odredjene brzine

na slici oznaceno sa brojem 1.

lampica pored natpisa svijetli crveno a ova gore opcija MEAS onda ne svijetli

pod brojem 2 je ekran na kojem mora pisati udaljenost u metrima, a ako je u limit modu onda pise limit adj. (limit adjusment)

broj 3 oznacava plus i minus gumbice sa kojima se podesava zeljena brzina u limit modu

u slucaju da primjetite da vam podvaljuju brzinu nazovite internu kontrolu na 01 6122 982 i prijavite sve...
cajkamaster je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 18:11   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 80
meštar se izdvaja iz masemeštar se izdvaja iz mase
Re: Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju

To te ja pitam majstore,svaka ti dala.
meštar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 18:15   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 19
Poruka: 90
dvrhovec se izdvaja iz mase

da, maloprije sam to vidio ! nevjerojatno kako nas pojedinci opale po novčaniku... jedva čekam da me netko tako ulovi pa ja od njega uđiberim neku lovu ili ga prijavim...
dvrhovec je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 19:22   #4 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

možda dobro dođe jednom! r+
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 19:27   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,953
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Korisna informacija

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 19:45   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Ne treba se busati u takvim situacijama, ovo, ono, jer bi mogao se policajac se razljutiti i naći stošta drugo...
Lijepo, ako se posumnja, ako misliš da 100% pištolj krivo kaže, treba ga pristojno pitati za ime, prezime, broj značke... Nema šanse da te ne pusti! Tak će lijepo pozdraviti, da je milina!
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 17:13   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,444
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

rep +, majstore dobro je ovo znati
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 19:59   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

svaka čast, hvala hvala
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 17:05   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-04
Poruka: 99
Tuborg se izdvaja iz maseTuborg se izdvaja iz mase

preuzimanje tudih zasluga, to je milisic sa hraweba napisao

Zadnji Uredio wonderwall : 02-04-07 u 19:53.
Tuborg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 17:15   #10 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

Citat:
Pravi autor: cajkamaster Pogledaj Poruke
c/p sa jednog foruma
Citat:
Pravi autor: Tuborg Pogledaj Poruke
preuzimanje tudih zasluga, to je milisic sa hraweba napisao

nije. vidiš da je lijepo napisao da je to copy/paste s jednog foruma. a linkovi na druge forume se ne smiju stavljati.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brzine, kako, laserskom, nas, nasi, pistolju, policajci, stimanje, varaju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103