| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: puma-3 ima tu jedna caka. kaj se tiče laserskih pištolja treba biti oprezan. Naime, kolona ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju Citat:
![]() OT:stvarno korisno ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju Citat:
Pustili bi ga bez problema...... Naime, fora je u tome što su neki naši dregeri malo neispravni pa valjaju gluposti.... ![]() Što se tiče fora za manje promila, njih ima bezbroj....... Ali ne trebaju ti ako piješ juice i colu.......... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 161
![]() | Re: Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju evo juce iso iz svatova i vidite sad ovo... u selu pise 70 ok ja vozim max 80 to je dozvoljeno... i ok i odjednom 50 ok. nisam odma taj cas usporio nego par m posljije ,i evo njih,,zaustave me jedno 40tak m od znaka 50.. i pise 74 na pistolju,,ok je to.al jel fer to tako blizu znaka? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: Kako nas varaju nasi policajci - stimanje brzine na laserskom pistolju ja mislim da nije stvar u varanju negu u njihovoj prepotetnosti da te ulove. nasi policajci su malo pre egoisticni za onaj tulipanski posao sto rade? nije da vrijedam ali i ja sam imao tako neugodnih situacija kao da meni trebaju i ista pomazu u zivotu... a trebalo bi biti obrnuto. ali kad ce kod nas ta svijest proradit. mi cemo prec na eure kad svijet bude vec zivio na mjesecu |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzine, kako, laserskom, nas, nasi, pistolju, policajci, stimanje, varaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.