| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi kazna u Znanost forumu; jučer me zaustavili i naplatili kaznu kao pod 1. rampa je bila spuštena i ja sam obilazio kolonu (uredno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | kazna jučer me zaustavili i naplatili kaznu kao pod 1. rampa je bila spuštena i ja sam obilazio kolonu (uredno s pokazivačem smjeram, mislio sam skrenuti prije rampe u desno što je inače bila moja strana) i rekli su mi da nesmijem obilazit kolonu dužu od 3 auta i nisam ni prvi ni zadnji koji je to učinio to se radi svaki put kad je spuštena i pod 2. nisam bio vezan dali ja mogu pošto ne radim nigdje i nemam nikakv primanja da mi umjesto kazne oduzmu vozačku ili daju društveno koristan rad nije da nemam para nego jednostavno im ne želim dati da preko moje grbače zarađuju |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kazna ništa ja tebe nisam razumio, prijatelju... Kakva rampa? Kakvo "zarađivanje preko tvoje grbače"? Majke mi mile, ako sam ja išta razumio... aj pojasni malo...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kazna a a a ------------ ++++++ b c b b legenda ------ oznaČAva pružni prijelaz a označava auto koji ide u suprutnome smijeru + ulica u koju sa ja trebo skrenuti ide paralelno s prugom b moja kolona c moj auto dakle a i b stoje jer je rampa spuštena jer vlak trba proći ja s c obilazim ljude koji stoje i taman što trebam skrenuti u ulicu ramp se diže i murija koja je s druge strane bila prva odma meni popriječe put i kažu da ja to ne smijem a svaki dan to radi otprilike 150 auta evo i slika Zadnji Uredio vrdoljak : 14-04-07 u 15:20. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kazna Aha.. kužim! Hvala na pojašnjeju Pa ovako - načelno ne bi smio tako zaobilazit kolonu... to je prekršaj, pogotovo ako si prešao preko pune crte, ili pak ako si prošao kroz crveno... U svakom slučaju napravio si prekršaj i pandurija je imala puno pravo zaustavit te i napisat ti kaznu. Činjenica da to isto i drugi rade nije opravdanje. Pa ljudi svaki dan mlate druge ljde, pa to ipak ne znači da ti smiješ nekog premlatit, zar ne? E sad.. hoćeš li platit ili ne... to odluči sam... šta da ti kažem... ![]() Ako si nezaposlen, možda ti sud snizi kaznu. A ako ne platiš, dobit ćeš zatvorsku kaznu (minimum 3 dana) Ako je riječ o težem prekršaju, dobit ćeš i negativne bodove... Pa sad, kako hoćeš
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:11.