| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Kazna za alkohol u Znanost forumu; Ovako, frend je prije mjesec dana vozio skuter i zaustavili ga, napuhao je 1,24 promila. Jučer mu je doš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kazna za alkohol Ovako, frend je prije mjesec dana vozio skuter i zaustavili ga, napuhao je 1,24 promila. Jučer mu je došla kazna doma 2000 kuna + 200kn sudski troškovi.Prije nije slao nikakvu žalbu niti ništa.Sad mu piše da mora platiti u roku 15 dana ili će biti prisilno naplaćeno u roku 6 mjeseci, a ako ni tako onda 7 dana zatvor. Još mu piše da će dobiti zabranu vožnje M kategorije(to je za skuter). Sad njega zanima dal može on sad nešto smisliti da mu se to plaćanje još malo odgodi ili da se smanji kazna ili tako nešto? Ako netko zna šta se može napraviti nek javi. I još jedno pitanje: dobit će zabranu vožnje M kategorije, a ima položenu u A kategoriju sa kojom isto može voziti skuter, što to znaći da će ga moći voziti iako ima zabranu M ? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Kazna za alkohol može tražiti obročno plaćanje ... to će također odgoditi plaćanje neko vrijeme (ja sam za alkohol i brzinu prošlo ljeto tražio obročno plaćanje, još mi ništa nije stiglo) ... naravno, ovisi kolko je sud pretrpan u mjesto u kojem živi (ja sam u ZG) kaj se ostalog tiče ... ne znam .... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Kazna za alkohol Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kazna za alkohol vrijeme je i bitno, tako da uspije skupiti lovu, a ovo za obročno plaćanje ću mu reći nek se raspita malo što treba napraviti, napisati, poslati... da barem dođe damfisk na forum da mi odgovori, on vjerojatno zna što se može i kako |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kazna za alkohol Možda bi moglo upalit to obročno plaćanje. Žalbe više nema, prošao je rok i prekrš. nalog je postao pravomoćan.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kazna za alkohol Pa na prekršajnom nalogu može se podnijeti prigovor u roku od 8 dana. Ako se prigovor ne podnese, onda kazna izrečena tim nalogom postaje pravomoćna, i više nema nikakvih žalbi. Mislim da prijedlog za obročnu isplatu šalješ onome tko ti je poslao taj nalog za plaćanje kazne. Ali to zaista ne znam, to će Silence znati bolje od mene
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kazna za alkohol da, i ja mislim da se na ovu kaznu nemože žaliti, zato sam i pitao dal može kako odgoditi plaćanje ili nešto slično, onda je silence predložio obročno plaćanje, što je svakako bolje nego da iskešira odmah 2000 kuna, i to u roku 15 dana, a čovjek je student |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, kazna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:20.