Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 28 od 28

Kazna za alkohol

Raspravljate o temi Kazna za alkohol u Pravo forumu, dio Znanost foruma; dobro, ali on misli nešto napisat u svezi s time da je student, nema para i to, pa jel može ...

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

Re: Kazna za alkohol

dobro, ali on misli nešto napisat u svezi s time da je student, nema para i to, pa jel može to napisat u ovakvom prigovoru, ili bi za to trebalo pisat baš žalbu, jer nezna što bi napisao u vezi s tim što je napuhao

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ma može... nek piše bilo šta...

Ionako će mu to bit odbijeno, bitno se samo da se dobije na vremenu

Starter
    Datum registracije
    26-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

prije nekih 5mj. sam napuhao 1.67,i dobio kaznu 3.500 kn,nisam platio,u međuvremenu su me za 2 mjeseca su me opet čopili,i napuhao 1.16,dobio kaznu 2.000 kn,i sad su me opet uhavtili sa o.68 prolila,i dobio sam kaznu od 1.000 kn,nju sam platio,sada me zanima na koliko ču ostat bez vozačke,hoču li je uopće dobit nazad,i dali mogu u zatvor i dali me mogu poslati na lječenje od alkohola mlad sam vozač,vozačku imam nekih pola godine.
    Zadnji Uredio ajs4323 : 26-02-10 u 16:59

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Za pola godine si uspeo uraditi ono što neko ne uspe ni za 30. Bez obzira na pravne posledice koje ćeš sigurno snositi, zapamti da alkohol i vožnja ne mogu zajedno. Na tebi je odluka, ili-ili. Dok nisi potpuno unesrećio život. Sebi i možda nekom drugom.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Starter
    Datum registracije
    07-06-11
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

e ovak sletio sam sa ceste okrenuo auto na krov s time da nisam nikoga ugrozio na cesti te sam napuhao 1.76 alkohola u krvi da li neko zna kakve su posljedice tj.kazne za to nikad prije nisam kaznjavan radi nicega imam 33 godine.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: darijomeko Pogledaj Poruke
    e ovak sletio sam sa ceste okrenuo auto na krov s time da nisam nikoga ugrozio na cesti te sam napuhao 1.76 alkohola u krvi da li neko zna kakve su posljedice tj.kazne za to nikad prije nisam kaznjavan radi nicega imam 33 godine.
    Čim si se sjeo za volan, sa 1,76 alkohola u krvi ugrozio si sve sudionike u prometu na prometnicama gdje se krećeš.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

od 5 do 15 tisuća kuna ili 60 dana zatvora, 2 kaznena boda i oduzimanje vozačke na godinu dana.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Okrenuo je auto na krov, ali nikoga nije ugrozio.
    Potpisi su za budale.

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku