Ma može... nek piše bilo šta...
Ionako će mu to bit odbijeno, bitno se samo da se dobije na vremenu
Raspravljate o temi Kazna za alkohol u Pravo forumu, dio Znanost foruma; dobro, ali on misli nešto napisat u svezi s time da je student, nema para i to, pa jel može ...
Ma može... nek piše bilo šta...
Ionako će mu to bit odbijeno, bitno se samo da se dobije na vremenu
prije nekih 5mj. sam napuhao 1.67,i dobio kaznu 3.500 kn,nisam platio,u međuvremenu su me za 2 mjeseca su me opet čopili,i napuhao 1.16,dobio kaznu 2.000 kn,i sad su me opet uhavtili sa o.68 prolila,i dobio sam kaznu od 1.000 kn,nju sam platio,sada me zanima na koliko ču ostat bez vozačke,hoču li je uopće dobit nazad,i dali mogu u zatvor i dali me mogu poslati na lječenje od alkohola mlad sam vozač,vozačku imam nekih pola godine.
Zadnji Uredio ajs4323 : 26-02-10 u 16:59
Za pola godine si uspeo uraditi ono što neko ne uspe ni za 30. Bez obzira na pravne posledice koje ćeš sigurno snositi, zapamti da alkohol i vožnja ne mogu zajedno. Na tebi je odluka, ili-ili. Dok nisi potpuno unesrećio život. Sebi i možda nekom drugom.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
e ovak sletio sam sa ceste okrenuo auto na krov s time da nisam nikoga ugrozio na cesti te sam napuhao 1.76 alkohola u krvi da li neko zna kakve su posljedice tj.kazne za to nikad prije nisam kaznjavan radi nicega imam 33 godine.
od 5 do 15 tisuća kuna ili 60 dana zatvora, 2 kaznena boda i oduzimanje vozačke na godinu dana.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Okrenuo je auto na krov, ali nikoga nije ugrozio.![]()
Potpisi su za budale.