Nema oprosta, ako ti drot nije na mjestu dao samo upozorenje. Plati i ne kukaj. (možeš se žaliti prekršajnom sudu)
Raspravljate o temi Kazna za nevezanje pojasa u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Danas sam dobio kaznu za nevezanje pojasa u voznji. To mi je ujedno i prva kazna do sada... cuo sam ...
Nema oprosta, ako ti drot nije na mjestu dao samo upozorenje. Plati i ne kukaj. (možeš se žaliti prekršajnom sudu)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Dolazi ti jedino, ako ne platiš. Piše ti na nalogu do kada trebaš platiti, nisam već dugo dobio kaznu, pa se ne sjećam. Vjerovatno 7 dana je rok.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
U žalbu se ne piše nikakav komentar, niti se išta objašnjava. Pišeš žalbu sa izjavom da se ne osjećaš krivim za to što su te kaznili, a onda kada te pozovu na sud daješ iskaz.
Ja nisam pisao to, nek mi je od frenda stara pisala, ali mislim da se mora napisati zbog čega si prekršio.
pozivaš se samo na članak zakona koji ti piše u nalogu
Oba ste u pravu...... Inače se ne piše nego se sprema na sud ali i ako napišeš nije loše.......
Možeš odugovlačit dok ne skupiš lovu i to ti je to.......
Ili se nadat da ćeš imat sreće na sudu......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
a dali ce stic mi sta kuci ako odugovlacim dok ne skupim pare???