Naravno, samo se žali i čuvaj poruku, a ako ti ne uspije javi se u 24 sata, pa nek objave prilog.
Raspravljate o temi kazna za parking u Pravo forumu, dio Znanost foruma; evo imam i ja jedan problemčić pa ako mi netko može nešto savjetovati... neki dan sam parkirala u gradu i ...
Naravno, samo se žali i čuvaj poruku, a ako ti ne uspije javi se u 24 sata, pa nek objave prilog.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
a ne znam.pitala sam već par ljudi.neki su mi rekli nek ništa ne platim.neki su mi rekli nek se žalim.neki su mi rekli da se nek žalim tek tolko da dobijem na vremenu, al da na kraju ću ipak morati platiti.niti ne znam konkretno kaj trebam napisati u žalbi...
Sve sto si ovdje napisala...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
a kaj kad ti dubrad iz holdinga, podruznica komunalni redari, ostavi cestitku na 300 cuna zbog nepropisnog parkiranja, makar si 1.5 m od zgrade i nigdje ne stoji znak da je zabranjeno parkiranje i di se svaki dan normalno ekipa parkira...i odlucis pisat prigovor i okines nekolko slajdova da se vidi stanje "nepropisnog parkiranja"...
dode mi da uzmem tu uplatnicu i drito do banditica da mu ju naguram u sule do grla...koji je to bezobrazluk postao...
eo ovako...
nisam htjeo otvarat novu temu pa cu ovdje postat...
upravo mi je stigla Opomena za neplaćeni parking :S:S
stvar je u tome sto NISAM dobio kaznu (tj nie mi bila zataknuta za brisač )...
i sad neznam šta da radim...stvar je u tome, da sam dobio kaznu lijepo bi otisao i zamolio bi da mi oproste pošto mi je to prva...a ako ne bi onda bi platio 60 kn...
a ovako cu im morat platit 4o kn za neznam šta...:S
( nemojte mislit da sam kaznu bacio il tak neš...jer nisam.
moze bit da ju je odnjeo vjetar..il da ju je neki pametnjaković skinio... :S )
moze neki savjet
Music is my first, and will be my last love