Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

kazna za parking

Raspravljate o temi kazna za parking u Pravo forumu, dio Znanost foruma; evo imam i ja jedan problemčić pa ako mi netko može nešto savjetovati... neki dan sam parkirala u gradu i ...

Starter Avatar od korisnika katica7
    Datum registracije
    03-11-08
    56
    Liked
    0 times

kazna za parking

evo imam i ja jedan problemčić pa ako mi netko može nešto savjetovati...
    neki dan sam parkirala u gradu i platila parking mobitelom.bila sam u žurbi i brzo otišla na drugi kraj grada obavit ono što sam morala (banka...).nakon 15 min dobila sam poruku da sms parkiranje trenutno nije u funkciji i da moram platiti parking na automatu.za 20 min kad sam stigla do auta (fakat sam se požurila) već je gore stajala kazna!
    moja krivnja je u tome da nisam primijetila da mi nisu odgovorili na poruku u roku 2-3 min ko inače s potvrdom o parkiranju.al to ne znači da mi tako okrutno mogu napisati kaznu!
    planiram se žaliti i izvuči se na to da sam stigla do auta čim sam prije mogla.al ne znam dal će mi to upaliti.
    ima li uopće smisla žaliti se?

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Re: kazna za parking

Naravno, samo se žali i čuvaj poruku, a ako ti ne uspije javi se u 24 sata, pa nek objave prilog.
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Starter Avatar od korisnika katica7
    Datum registracije
    03-11-08
    56
    Liked
    0 times

a ne znam.pitala sam već par ljudi.neki su mi rekli nek ništa ne platim.neki su mi rekli nek se žalim.neki su mi rekli da se nek žalim tek tolko da dobijem na vremenu, al da na kraju ću ipak morati platiti.niti ne znam konkretno kaj trebam napisati u žalbi...

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Sve sto si ovdje napisala...
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

a kaj kad ti dubrad iz holdinga, podruznica komunalni redari, ostavi cestitku na 300 cuna zbog nepropisnog parkiranja, makar si 1.5 m od zgrade i nigdje ne stoji znak da je zabranjeno parkiranje i di se svaki dan normalno ekipa parkira...i odlucis pisat prigovor i okines nekolko slajdova da se vidi stanje "nepropisnog parkiranja"...

dode mi da uzmem tu uplatnicu i drito do banditica da mu ju naguram u sule do grla...koji je to bezobrazluk postao...

prof. Foruma Avatar od korisnika laaCoo
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

eo ovako...
    nisam htjeo otvarat novu temu pa cu ovdje postat...

upravo mi je stigla Opomena za neplaćeni parking :S:S
    stvar je u tome sto NISAM dobio kaznu (tj nie mi bila zataknuta za brisač )...
    i sad neznam šta da radim...stvar je u tome, da sam dobio kaznu lijepo bi otisao i zamolio bi da mi oproste pošto mi je to prva...a ako ne bi onda bi platio 60 kn...

a ovako cu im morat platit 4o kn za neznam šta...:S
    ( nemojte mislit da sam kaznu bacio il tak neš...jer nisam.
    moze bit da ju je odnjeo vjetar..il da ju je neki pametnjaković skinio... :S )
    moze neki savjet
    Music is my first, and will be my last love

Lajkaj nas na Facebooku