| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi kazne, kazne u Znanost forumu; frenda jučer haltali.. ima skuter koji je josh u vlasništvu neke firme,zadnji put regan valjda prije 2 godine..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kazne, kazne frenda jučer haltali.. ima skuter koji je josh u vlasništvu neke firme,zadnji put regan valjda prije 2 godine..nije imao kacigu nema uopće vozačku nije kod sebe imao papire... frend koji je s njim sjedio dobio odma 700kn... a on je dobio odma' 2 godine zabrane upravljana mopedima i motorima.. sad sam malo gledao kazne: nereg vozilo min 1000kn,nema prometnu kod sebe 300kn,nije odjavio vozilo i vratio tablice 500kn,kaciga 700kn, nema vozačku min 1000kn..sad polaže oće možda dobiti i odgodu polaganja za B? makar mislim da neće ali da pitam... kolko bi sveukupno bila kazna..oko 5t?? sam si je kriv..da je barem imao kacigu nebi ga ni gledali..ovak su se ispred njeg' napeljali.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-06-07 Lokacija: trenutno zg Godina: 22
Poruka: 14
![]() | Re: kazne, kazne nekidan san dobia poziv na sud zbog kazne koju san primia prije nekih godinu dana..,hoće li mi sad na naplatu doć i prijave iz busa zbog neplaćene karte?mislim,brzi smo,brzi,taman god dana imaš da zaradiš za otplatit kaznu-lol ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kazne, kazne Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.