| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi kazne, kazne u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ice Pobjegni u Ameriku stari. I šta bi?Zavisi u koji grad pobjegne,ako pobjegne u L.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-07 Godina: 18
Poruka: 25
![]() | Re: kazne, kazne I šta bi?Zavisi u koji grad pobjegne,ako pobjegne u L.A. onda može vozit kak hoće jer i drotovi voze kak hoće,svi voze kak hoće i nikome ništa.Mogućnost da te uhvate je 5%.Policija se tamo bavi dilerima,lopovima i korupcijom kao što su i oni.Dakle hvataju one od kojih mogu maznit masnu lovu.Vidio sam lika jednom koji je vozio bez kacige dobio je kaznu kao da je ubio sanadera.Prate te po cijelom naselju ako nemaš kacigu,njima je to zajebancija.Ako netko neće nosit kacigu neka ne nosi ili nema vozačku neka ga zabilježe i ako to sljedeći put napravi neka plati ili neki drugi sistem,a ne ovako kažnjavat.Ali ako vozi ko manijak oko ljudi to je druga pjesma. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: kazne, kazne Sitaucija od prošlog tjedna. Vraćam se magistralom iz ST-a prema ZG, vozim redovno u koloni, pred ulaskom u Pakoštane (ispred Zadra) izleti murjak s parkiranim motorom iz grmlja i stopa auto ispred mene, moj i auto iza (cijela kolona). Bez ijedne riječi uzme naše prometne i vozačke da zapiše podatke u svoju bilježnicu. Na moj upit o čemu se radi, kaže on da nas je snimila kamera unatrag 100-200m i da ćemo kazne od 500 hrk + 1 kazneni bod dobiti na kućnu adresu. Kaže da smo "vjerojatno" vozili oko 70, a dopušteno je 50 !!??? I to je to. Čekam kaznu, na koju ću se žaliti, naravno. U ovoj priči mi smrdi više stvari. Kao prvo, ako nas je snimila kamera, zašto nas dodatno zasustavlja murjak da nam to osobno objasni? Zašto mu trebaju naši podaci? Kamera sama snima i prema reg.broju se šalju kazne. On je tu suvišan. Drugo, otkuda njemu informacija da nas je kamera snimila? Ima on line daljinsku vezu sa istom?? Što je s autima koje nije zaustavio a vozlil su preko 70 km/h? Treće, zašto nismo dobili nikakve potvrde niti dokaze o prekršaju? |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: kazne, kazne Citat:
Od kazne ni K. Vozio opet istom cestom kad tamo 100 m prije mjesta gdje me je murjak stopao stoji tabla s ograničenjem 70km/h !!! Pa tko tu koga j* ? Umjesto da hvataju kriminalce i čuvaju požarišta, murjaci izmišljavaju prekršaje i naplaćuju nepostojeće kazne !!! Bravo... | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Član | Re: kazne, kazne Citat:
Više se ne može poslati kazna na osnovu snimke, na ime vlasnika vozila, zato što se zna da su se slale vozačke npr ukučana kojima vozačka nije neophodna, sada te mora drot zaustavit i na vozača napisat kaznu... koliko sam ja upoznat s tim
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.