Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi kazne, kazne u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ice Pobjegni u Ameriku stari. I šta bi?Zavisi u koji grad pobjegne,ako pobjegne u L....

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-06-07, 16:12   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-06-07
Godina: 18
Poruka: 25
ew coast se izdvaja iz mase
Re: kazne, kazne

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Pobjegni u Ameriku stari.
I šta bi?Zavisi u koji grad pobjegne,ako pobjegne u L.A. onda može vozit kak hoće jer i drotovi voze kak hoće,svi voze kak hoće i nikome ništa.Mogućnost da te uhvate je 5%.Policija se tamo bavi dilerima,lopovima i korupcijom kao što su i oni.Dakle hvataju one od kojih mogu maznit masnu lovu.Vidio sam lika jednom koji je vozio bez kacige dobio je kaznu kao da je ubio sanadera.Prate te po cijelom naselju ako nemaš kacigu,njima je to zajebancija.Ako netko neće nosit kacigu neka ne nosi ili nema vozačku neka ga zabilježe i ako to sljedeći put napravi neka plati ili neki drugi sistem,a ne ovako kažnjavat.Ali ako vozi ko manijak oko ljudi to je druga pjesma.
ew coast je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 14:24   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 421
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Sitaucija od prošlog tjedna.
Vraćam se magistralom iz ST-a prema ZG, vozim redovno u koloni, pred ulaskom u Pakoštane (ispred Zadra) izleti murjak s parkiranim motorom iz grmlja i stopa auto ispred mene, moj i auto iza (cijela kolona).
Bez ijedne riječi uzme naše prometne i vozačke da zapiše podatke u svoju bilježnicu.

Na moj upit o čemu se radi, kaže on da nas je snimila kamera unatrag 100-200m i da ćemo kazne od 500 hrk + 1 kazneni bod dobiti na kućnu adresu. Kaže da smo "vjerojatno" vozili oko 70, a dopušteno je 50 !!???

I to je to. Čekam kaznu, na koju ću se žaliti, naravno.

U ovoj priči mi smrdi više stvari.
Kao prvo, ako nas je snimila kamera, zašto nas dodatno zasustavlja murjak da nam to osobno objasni? Zašto mu trebaju naši podaci? Kamera sama snima i prema reg.broju se šalju kazne. On je tu suvišan.
Drugo, otkuda njemu informacija da nas je kamera snimila? Ima on line daljinsku vezu sa istom?? Što je s autima koje nije zaustavio a vozlil su preko 70 km/h?

Treće, zašto nismo dobili nikakve potvrde niti dokaze o prekršaju?
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-08-07, 12:44   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 421
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Vraćam se magistralom iz ST-a prema ZG, vozim redovno u koloni, pred ulaskom u Pakoštane (ispred Zadra) izleti murjak s parkiranim motorom iz grmlja i stopa auto ispred mene, moj i auto iza (cijela kolona).
Bez ijedne riječi uzme naše prometne i vozačke da zapiše podatke u svoju bilježnicu.

Na moj upit o čemu se radi, kaže on da nas je snimila kamera unatrag 100-200m i da ćemo kazne od 500 hrk + 1 kazneni bod dobiti na kućnu adresu. Kaže da smo "vjerojatno" vozili oko 70, a dopušteno je 50 !!???

Kao prvo, ako nas je snimila kamera, zašto nas dodatno zasustavlja murjak da nam to osobno objasni? Zašto mu trebaju naši podaci? Kamera sama snima i prema reg.broju se šalju kazne. On je tu suvišan.
Drugo, otkuda njemu informacija da nas je kamera snimila? Ima on line daljinsku vezu sa istom?? Što je s autima koje nije zaustavio a vozlil su preko 70 km/h?

Mjesec dana kasnije:
Od kazne ni K.
Vozio opet istom cestom kad tamo 100 m prije mjesta gdje me je murjak stopao stoji tabla s ograničenjem 70km/h !!!

Pa tko tu koga j* ?
Umjesto da hvataju kriminalce i čuvaju požarišta, murjaci izmišljavaju prekršaje i naplaćuju nepostojeće kazne !!!
Bravo...
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 17:55   #14 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke

Više se ne može poslati kazna na osnovu snimke, na ime vlasnika vozila, zato što se zna da su se slale vozačke npr ukučana kojima vozačka nije neophodna, sada te mora drot zaustavit i na vozača napisat kaznu... koliko sam ja upoznat s tim
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazne

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111