Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Kaznena prijava

Raspravljate o temi Kaznena prijava u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Bok, trebam pomoć Jućer sam se vozio u autu i uvijek koristim hadsfree pa sam ga imao i tada na ...

Starter
    Datum registracije
    01-10-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Kaznena prijava

Bok, trebam pomoć
    Jućer sam se vozio u autu i uvijek koristim hadsfree pa sam ga imao i tada na uhu. Dobijem SMS poruku i pogledam u mobitel koji sam držao na suvozačevom sjedalu (sam sam bio u autu). U sekundi se našao policajac kraj mene i zaustavio me te sam dobio kaznu na 500 kn. I dalje sam imao handsfree na uhu i objasnio sve policajcu i rekao da nisam ni pročitao poruku ali sam pogledao u mobitel jer je zasvjetlio.Ništa mi nije pomoglo i nisam potpisao prijavu. E sad, što napisati na žalbu budući mi je rok za žalbu 8 dana?

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: Kaznena prijava

sad plati kaznu, jer si **** i ne znaš ni pročitat naziv ovog podforuma!

aj da ti pomognem: PREDSTAVLJANJA!!
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: Kaznena prijava

Ovo iznad ti prvo, a drugo ti je da nisi dobio kaznenu nego prekršajnu prijavu... Za kaznenu ideš u zatvor ili dobivaš uvjetno a za prekršaj platiš kaznu novčano ili ideš u zatvor ako nemaš novaca ili ne želiš platit...

Imaš temu besplatni pravni savjeti tu na forumu i žicaj one da ti pomognu...

Ili ako se potrudiš sve čitat, naći ćeš već milijun slučajeva poput tebe...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Lajkaj nas na Facebooku