| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Koliko je ovo zakonito i ustavno? (naknde ZAMP-u) u Znanost forumu; Citat: Poštovani partneri i kupci, od 1. siječnja 2007. na snagu stupa odredba Sporazuma o osnovnim načelima i uvjetima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06 Lokacija: Kentučki
Poruka: 117
![]() | Citat:
Jer naplatiti nekome mogućnost stavljanja glazbe na CD ili USB je idiotarija kakvu skoro nismo vidjeli na ovim prostorima! Šta ako sam gluh? Šta ako spržim fotke na CD kupnjom kojega sam već platio tu naknadu? Trebam li onda tražiti povrat iste ili bi oni rekli "mog'o si šta nisi"? ![]()
__________________ Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći. ![]() Link na blog sam morao obrisati. Zadnji Uredio eowyn : 06-01-07 u 00:34. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je ovo zakonito i ustavno? (naknde ZAMP-u) A čuj, nadam se da je ta odluka kraj 'piratstva'... ![]() Zato što pod 1 mislim da je neustavno da se nekog kazni za isti zločin dvaput (a prvi puta sam 'paušalno' kažnjen pri kupnji medija/uređaja) a pod 2 mislim da bi činom uzimanja naknade za snimanje (pod uvjetom da 'piratstvo' ostane kažnjivo djelo) sve spomenute tvrtke i udruge bi trebale postati suučesnici. Mislim da bi ovu akciju trebalo nazvadi 'ponukajmo ih da kradu glazbu'- jer ako mi uzmu naknadu za nešto, bit ću glup ako ne napravim ono za što mi je uzet novac. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06 Lokacija: Kentučki
Poruka: 117
![]() | Re: Koliko je ovo zakonito i ustavno? (naknde ZAMP-u) Vidiš, u pravu si! Možda mi onda dozvole staviti i Google AdSense na blog a ne da mi napišu Citat:
![]()
__________________ Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći. ![]() Link na blog sam morao obrisati. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko je ovo zakonito i ustavno? (naknde ZAMP-u) znaci, sad ce prazni cdi bit skuplji zbog naknade za autorska prava jer bi ja mozda mogo sprzit pjesmu?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je ovo zakonito i ustavno? (naknde ZAMP-u) Da- to su već prošle godine pokušali progurati, ali im se tek ove 'posrećilo'.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 352
![]() | Re: Koliko je ovo zakonito i ustavno? (naknde ZAMP-u) ja apsolutno podržavam piratsvo na ovim prostorima jer su CD-i bezobrazno i višestruko skuplji ovdije nego vani (gledano prema standardu). Da su CD 50kn nebi imao niti jedan piratski,isto je i za programe. Mislim da kod nas imaju prevelike apetite za naš đep |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, naknde, ovo, ustavno, zakonito, zampu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.