| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Liječnik pregazio curicu i otišao u Znanost forumu; Net.hr Citat: Vozio je i razgovarao na mobitel. Srušio je 12-godišnju djevojčicu na pješačkom prijelazu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Liječnik pregazio curicu i otišao Net.hr Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Liječnik pregazio curicu i otišao Meni nije jasno ovo "liječnik pogazio"? Znači da je pekar ili netko drugi to napravio ne bi bilo isto? A slažem se da je to za svaku osudu ako je kriv ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Liječnik pregazio curicu i otišao Isto bi bilo i da je curicu pogazila bilo koja druga osoba jer se od svakog normalnog čovjeka vozača očekuje da pomogne ozljeđenima u prometnoj nesreći, pogotovo se to očekuje od liječnika, a ne da pobjegne s mjesta nesreće . Zato je i naglašeno da je liječnik pogazio curicu, onaj koji bi trebao biti prvi koji pruža drugima pomoć je pobjegao s mjesta nesreće, da se dodatno naglasi njegov neljudski postupak ne pružanja prve pomoći.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Liječnik pregazio curicu i otišao Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Liječnik pregazio curicu i otišao ma svi doktori su lopovi. stalno se žale da nemaju dobre radne uvjete i uređaje za dijagnosticiranje i sl. pa pozivaju na akcije u kojima ne daju ni kune nego obični ljudi... a samo da im vidis vozni park ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Liječnik pregazio curicu i otišao Aha, ma ja ne pravim razliku između liječnika, poštara itd. Koji god da to napravi treba biti najstrože kažnjen, naravno ako je kriv. Hvala joks na pojašnjenju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Liječnik pregazio curicu i otišao Citat:
ovdi je dodatno naglasak na tome da je čovjk liječnik ... koji bi se trebao zaustaviti i pomoći unesrećenima čak i ako nije sudjelovao u samoj nesreći ... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Liječnik pregazio curicu i otišao U prvom trenutku sam se samo nasmijao na naslov, izgledao mi je kao još jedan u nizu vladine kampanje za "iskorijenjivanje svog zla u Hrvatskoj" tj skretanja pažnje s ekipe koja diže milione kuna iz naših džepova. Pročitavši članak mogu reći da se slažem s vama!
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: curicu, lijecnik, otis ao, pregazio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.