| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Ljubitelji životinja traže kaznu za RTL u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Kaznenu prijavu protiv RTL-a zbog prikazanog showa “Mijenjam ženu” u kojem je mačka oprana u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Ljubitelji životinja traže kaznu za RTL Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Ljubitelji životinja traže kaznu za RTL Ma kakva kazna...ja bi im uzeo licencu ili kajgod veće treba i zatvorio ih skroz... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-06-07 Lokacija: trenutno zg Godina: 22
Poruka: 14
![]() | Re: Ljubitelji životinja traže kaznu za RTL reakcija je više nego burna,zaista mi se gadi to pretjerivanje.kome će ta odšeta pomoć?mački?očemo joj platit savjetovalište ili psihološku pomoć da nastavi život normalno...?zna se tko gleda mijenjam ženu,susjedi,akteri,oni koji se planiraju prijavit...nema šta djete stat ispred televizora u 9 navečer(ako ima normalne roditelje) i gledat seljačku seriju s enormno glupim ponašanjem.. tužbom se uvijek nadodavaju na traume i tkz.uvijek iste priče...ako će neki klinac bacat mačku u mašinu,nije mu potreban tv za dobit tu ideju,takvo ponašanje sadržavaju određena djeca a ne svi vršnjaci koji pogledaju dvosatnu emisiju koja sadrži skeč u trajanju 15 sek,do kraja te cijele priče-djete razmišlja o jednom-kokice,čokolada i igračke...m,daj,pretjerana osjetljivost tkz ljubitelja životinja,neka postignu određeni cilj i dokažu svrhu svog postojanja,a ne samo ležat ispred tv i kao lešinar očekivat krivi pogled psa u kakvoj hrvatskoj seriji,emisiji.tragikomedija |
| | |
![]() |
| Tagovi: kaznu, ljubitelji, rtl, traze, zivotinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:20.