Pa ako nemaš ništa zašto i na što si potrošio tolike novce? Da si kupio auto ili nešto ok. Prodaš i vratiš dug donekle... Kockao si se valjda zato?
Pod hitno naći posao jer će ti se dug nagomilati do beskonačnosti. Kada nađeš posao banka će ti oduzimati 1/3 plače sve dok se nenamiri. Možda kada nađeš posao i radiš jedno dulje vrijeme otiđeš u drugu banku i podigneš neki gotovinski kredit da prebiješ dug na masteru.
Neznam zašto odmah nisi uložio prigovor. Čuo sam nešto da je zastara potraživanja 3 godine. Znači u parničnom procesu sa bankom i sa dobrim odvjetnikom, nakon tri godine natezanja po sudovima i plaćanja rata, može se prekinuti kamata zbog zastare. Naravno rata ti ostaje... Tak sam čuo sad nek me netko ispravi...
Ali pošto ti je došlo rješenje o ovrsi tu nema zastare. Otplačivat češ dug banci sve dok se banka ne naplati! Kako svi, tako i ti.
Čuo sam za istu situaciju gdje je cura potrošila oko 70 000 kuna na master i starci su morali prodati neke nekretnine da ju isplivaju. Ženska je bila na rubu totalno. Ali i ti si sigurno. Inače bi otplačivala to barem 10 - 20 godina. To bi i tebi bilo najpametnije! Nađi negdje nekog. Sigurno netko postoji! Jebeš zemlju ili auto...

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom