| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Neobična rutinska?? u Znanost forumu; Šetajući poslije završenog predavanja , prema željezničkoj postaji jer putujem vlakom, morao sam proći pored policijske stanice(Osijek). Na ulazu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 5
![]() | Neobična rutinska?? Šetajući poslije završenog predavanja , prema željezničkoj postaji jer putujem vlakom, morao sam proći pored policijske stanice(Osijek). Na ulazu u policijsku postaju stoji policajac u civilu zatraži osobnu, uvede me u stanicu, u prostoriji još petorica mladića nikad ih vidio, po pričama isto slučajno prolazili, ja zbunjen neznam o čemu se radi??? dobijemo svi brojeve na karticama, poredaju nas u liniju ispred zrcala jebote kao u filmovima,mislim da je netko bio iza po njihovim pričama, zatim me tip slika s brojem u profilu i bočno s brojem????. Na upite o čemu se radi svi nešto živčani, kao to je normalna nekakva provjera, ali zašto onda taj broj i slika???? sve u nekih 10min tako sam i izašao zbunjen?? jer imao tko kakvih sličnih iskustava? inače nemam problema s zakonom. Pozdrav![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neobična rutinska?? tražili su nekog ko fizički sliči na tebe (i ostale). zato su vas slikali i stavili isprid ogledala. ako nisi ništa napravia (a očito je da nisi jer su te pustili), moš to lipo zaboravit ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Neobična rutinska?? kontakt@mup.hr Pitaj o čemu se radi, od kud im pravo... Prjeti im televizijom ako odgovor nebude jasan... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

Pozdrav